cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A72 Android 15 Alabilir.

(Topic created on: 01-26-2023 04:58 PM)
ÖmerA72veSarı
Expert Level 2
Options
Galaxy A

Android 14 alacak samsung cihazlarının listesi yazılmış inşallah doğrudur. A71 Android 14 Alırsa A72 Android 15 alacağı kesinleşir.

Zaten ben daha öncede söylemiştim S20 serisi ve Note 20 serisi Android 14 Alacak diye. Ekim 2023'te Android 14 listesi belli olur.

30 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Note 20 serisi, A71 ve S20 serisi android 14 almayacak... A72 android 15 almayacak... A73 ise android 16'ya kadar alacak.
Galaxy A
Emin olmadan konuşmayın Yakında haberler çıkar
Galaxy A
Ya zaten olmayan sürüm hakkında tartışmak saçma.
Galaxy A
Liste Sammobile gibi güvenilir olmayam bir site ki @Alfatürk abimiz bile yalanladı. M52'nin Android 14 alacağı gibi bir safsata var listede. Resmi açıklamaları bekleyin.
Galaxy A
Kardeşim ben zaten emin olarak konuşmuyorum. Samsungun sürprizleri bitmez
BurakTunç
Expert Level 1
Galaxy A
Yorumunuza birkaç küçük düzeltme: Güvenilir olmayan değil de resmi site değil demek daha doğru olur. Bir de @Alfatürk abimiz bile yalanladı değil de @Alfatürk abimiz de yalanladı demek daha doğru olur çünkü bildiğim kadarıyla @Alfatürk abimizin Samsung'la bir yakınlığı yok sadece teknolojiyi araştıran yardımcı olmayı seven birisi.
Galaxy A
Aynen dediğiniz gibi de olabilir. Alfatürk gerçekten bilgili ama maalesef yakınlığı yokz normalde bence moderatör olacak adam. Bu da Samsung Türkiye'nin ayıbı olsun😁
BurakTunç
Expert Level 1
Galaxy A
+1
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Almayacak !