Original topic:

Galaxy A70 telefonumda uçak modu silik

(Topic created on: 05-17-2024 08:08 AM)
940 Views
nevksud
Active Level 1
Options
Galaxy A
Sabah telefonun dokunmatiği belli bir süre çalışmadı ve yeniden başlatınca önceden de yaşadığım ama tamirciye götürünce çözülen uçak modu açık kalma durumunu yaşadım. Buton silik gözüküyor ve hiç bir şekilde kontrol edilemiyor. Hali hazırda zaten telefonumun hoperlörü de çalılmıyordu. Sadece bir defa sesi youtubedan televizyona yansıttığım için hala hoperlörlerimden ses gelmiyor ne bildirim, ne alarm nede medyada.
İvedilik ile uçak modu sorununa çözüm bulmak zorundayım ama şuan, hoperlör sorunu öncelikli değil.

image

5 Comments
nevksud
Active Level 1
Galaxy A
Telefonu 3. Yeniden başlatmamla sorun çözüldü ama hoperlör sorunu devam ediyor. Böyle saçma yazılım hataları olması telefon eski olmasına rağmen ne kadar mmnun olsam da kullanım kalitemi dibe çekiyor. Lütfen en kısa zamanda bir sistem güncellemesi veya hata düzeltme alırız. Hoperlör sorunu için hala yardım istiyorum ama 😄1715922890449.jpg
HasanGalaxyA24
Active Level 10
Galaxy A
Ekran kaç dpi acaba , öğrenmek için ayarlar>Geliştirici Seçenekleri>Minimum genişlik sayısı
Not:Minimum genişlik bölümü animasyonların hemen altında kalıyor
0 Likes
AEFSANE
Expert Level 5
Galaxy A
Müşteri hizmetleri ile iletişime geç uzaktan bağlanıp baksınlar
0 Likes
nevksud
Active Level 1
Galaxy A
İletişime geçtim, aramıştım hatta direk uzaktan bağlanmadan servise götürün dediler
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ayarlar genel yönetim sıfırla Ağ ayarlarını sıfırla işlemini yapın
0 Likes