Original topic:

Galaxy A56 5G Deli Edecek şekilde fazla buglar

(Topic created on: 03-21-2026 05:42 PM)
614 Views
tlg5734
Active Level 3
Options
Galaxy A

Yazılımım çok kötü. Cihazı kullanırken lanet etmeye başladım.

Sorunlar neler?
UI Bugları. Koyu tema açık olmasına rağmen, beyaz tema ile karışık olarak çalışıyor. Hani bu neyse, çok kafaya takılacak bir durum değil. Daha şimdi başlıyoruz!

1. Wi-Fi çekmeme
Wi-Fi bazen gidiyor. Bağlı ancak ne YouTube'a giriyor, ne Instagrama, herhangi bir siteye ya çok zor giriyor yada hiç girmiyor. Ancak annemin iPhone 13'ünde takır takır açıyor. Haftada 2-3 kere oluyor bu durum. 

2. Anlamsız kasma-donma
Bazen telefon çok gereksiz yere donma kasma yapmakta. Bu durumda delirtiyor.

3. Kendi kendine uygulama kapanma sorunu
Mesela ChatGPT'ye bir soru soruyorum. Ancak uygulama kendi kendine kapanıyor. Bu birçok uygulamada daha oluyor mesela YouTube.

4. Ekranın ters dönmesi
Bu 1 kere oldu ancak bu bile bir sorundur.

image

Bu resimdeki gibi oldu. Bu resimdeki cihaz A73 ancak birebir aynı sorun.

5. Renk bozulması
Geçen yaşandı bu. Minecraft logosu renkleri koyuydu. İnstagramda adamın yüzü nur gibi renkler tamamen BOZUKTU. Bu Nadiren hala yaşanıyor.

6. Bluetooth ses azalması/gitmesi
Bu çok **bleep** oluyor. Ses fullde ancak ses fısıltı kadar. Tek çözümü Ayarları Sıfırlamak. Şaka gibi ancak gerçekten başka çözüm yemiyor.

7. Sistem max güç tasarrufunda kaldı.
Max güç tasarrufuna aldım, sonra modu kapattım ancak kilit ekranı siyah kaldı. Bunu zor çözdüm.

Ve sevgili Samsung, Recovery mode içinden wipe cache partion seçeneğini kaldırdı. 

image

Bu seçenek gerçekten cihaza iyi gelmekteydi. Ancak, kaldırıldı.

Ne yapabilirim? Odin Üzerinden tertemiz yazılım bile yükledim. (Resmi, orjinal yazılım. Yetkili servislerin kullandığı.) Ancak yaramıyor. Sinirden kırıp atacağım telefonu. 

Tabii, normal şartlarda samsung'u, cihazlarını ve yazılımını seviyorum. Ancak bu cihazda pişman oldum. 
Çözüm bekliyorum. 

25 Comments
isim_00
Expert Level 2
Galaxy A
One uı 8 yukluyse normal
tlg5734
Active Level 3
Galaxy A
Evet one ui 8 yüklü. Keşke yüklemeseydim. Acaba one ui 8.5 nasıl olacak?
0 Likes
isim_00
Expert Level 2
Galaxy A
8 cop acık ve net dıyom xıoamıdekı mıu 14 bıle daha stabıl calısıyor arkadaşımda mı11 ultra var yd dıye gunceleme almadı muı 14 te kaldı cıhaz arayuzde zorlanmıyo kendım deneyimledim
0 Likes
Emirhannx
Active Level 7
Galaxy A
8.5 gayet iyi knk s26 kullanıyorum baya seyler duzelmis yeni tasarım ve buglar gitmis eski telefonu
S24 fe di
tlg5734
Active Level 3
Galaxy A
One ui 8.5 geldiğinde direk pc üzerinden temiz kuracağım. Odin ile. Güncellemede sorun çıkabiliyor
tlg5734
Active Level 3
Galaxy A
İnş düzelir
0 Likes
darwinnz
Active Level 9
Galaxy A
Dediğiniz tüm sorunlara baktım hiçbiri bende yok acaba sizin cihazınızda olabilirmi yada şansa bana sorunsuz mu geldi
0 Likes
tlg5734
Active Level 3
Galaxy A
Bilmiyorum valla. Ama ne sorun olabilirki?
darwinnz
Active Level 9
Galaxy A
Bilmiyorum ama hiçbirini yaşamadım servise götürdünüz mü ne dediler