Resolved! Solved

Original topic:

|Galaxy A55 & Galaxy A35 Dxomark Ekran Puanları Belli Oldu!|

(Topic created on: 03-18-2024 06:07 PM)
1565 Views
DENỊZ
Expert Level 5
Options
Galaxy A
————
image
*İnternetten Alınmış Görseldir.
(Hardware Plustan Alınmıştır.)
———
Tekrardan Merhabalar Değerli Members Üyeleri.

Umarım Gününüz Güzel Geçmiştir.
———
Böyle Bir Bilgi Görünce Sizlerle Paylaşmak İstedim.
———
Yukarıda ki Görselde de Olduğu Gibi A55 Ve A35'in Ekran Puanları Ortaya Çıktı Az Çok Geliştirmeler Var Önceki Nesle Göre. Özellikle Nit (Ekran Parlaklığı) Bakımın'dan.

Hemen Genel Olarak Paylaşayım.👇
———
*Galaxy A55 5G Dxomark Ekran Puanı,

———
*Galaxy A35 5G Dxomark Ekran Puanı,
image
*Galaxy A55, Dxomark Ekran Sonucu. 
(Sıralamada 26.)
image
*Galaxy A35 Dxomark Ekran Sonucu.
(Sıralamada 49.)
*Ne Kadar Da Dxomark Net Ve Güvenilir Bilgi Vermesede Yaklaşık %50 - %60 Doğruluk Payı Vardır.
————
● Bilgiler Bu Şekildeydi.😊
A55 Veya A35'i Alma Planı Yapan Arkadaşlara Yardımı Dokunur Umarım.👍

Bu Konuda Fikirleriniz Nelerdir Arkadaşlar ?

———
Sağlıcakla Kalın, Sevgiler Canlar.💙

- GAŁAXY🔭 -

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Gönderi için eline sağlık deniz.Dxomark kamera puanları gerçek değil onu biliyorum ama ekranda acayip bir puanlama var s21 fe 130 puan s22 133 puan gel görelim a55 nasıl 141 oluyor neysee.

View solution in context

Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Ve a55'in kamera puanı 108 puanmış a54 ise 107 puan şuraki puanlamadan bile dxomark puanın gerçek olmadığı anlayabiliyoruz samsung a55'in kamerasını sanki hiç geliştirmemişmi 1 puan f.a.r.k ile a54 ile aynı önemli olan zaten gerçek testler orada herşey belli oluyor.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Güzel Gönderi Olmuş Eline Sağlık Deniz Kardeşim. 😊

A35'de Kamera olarak bazı gelişmeler mevcut. 😀

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Eski Exynos'ların gerçekten performanslı olduğunu düşünüyorum. 😊

Evde bulduğum Eski tabletini Exynos işlemciye vardı tablet giriş seviyesi bir cihaz olmasına rağmen Gayet ideal çalışıyordu. 😀

Sende Cansın Deniz Kardeşim. 😊💙

View solution in context

19 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
- Kendi Segmenleeinde Ki En iyi Ekranlara Sahip Oldukları söyleniyor.

Kaynak: (HWP)
https://hwp.com.tr/galaxy-a35-ve-a55-dxomark-ekran-krali-oldu-267669
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Gönderi için eline sağlık deniz.Dxomark kamera puanları gerçek değil onu biliyorum ama ekranda acayip bir puanlama var s21 fe 130 puan s22 133 puan gel görelim a55 nasıl 141 oluyor neysee.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Aynen O konuda Bende şaşırıyorum. Yoksa Kardeşim her zaman Dediğim gibi Dxomark tamamen yalan bilgi vermez. 😊

Oradada dediğim gibi yaklaşık %50 Veya %60 Doğruluk biçilebilir.

Aynen Dynamic Amoled Ekranlar Daha iyilerdir. Banda değişik geldi. Tamam iyi A35 Veya A55'in ekranıda Bu veriler tam Doğruluk yansıtmıyor Nit Bakımın'dan Yeterliler ama. 😊

Sağol Kardeşim benim. 😍
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim ben sadece fikrimi belirttim dxomark'ta azsa olsa doğrular var ama segmet farkı puanları acayip önemli olan zaten gerçekten gözünle gördüğün testler.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Aynen kardeşim. 😊
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Ve a55'in kamera puanı 108 puanmış a54 ise 107 puan şuraki puanlamadan bile dxomark puanın gerçek olmadığı anlayabiliyoruz samsung a55'in kamerasını sanki hiç geliştirmemişmi 1 puan f.a.r.k ile a54 ile aynı önemli olan zaten gerçek testler orada herşey belli oluyor.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
A35'de daha Büyük Bir Gelişme var. 😊

Yok aslında O bana doğru geldi. A54'un kamera sensörü ile A55'in ki aynı A35'de gelişme vardı A55'de ki tek gelişme İşlemcinin Kamera uyumu.

Doğru oran muhtemelen.👍
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Deniz kardeşim a35'e lafım yok onda bende farkettim büyük gelişme var ama dediğim gibi a55 1 puan f a r k hiç gerçekçi değil işlemciler bile kameranın performansına etki eder.Zaten youtube'a a55 vs a54 videoları yüklendiği zaman anlayabiliriz a55'te gelişme varmı yokmu.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Aynen kardeşim Vurgulamak istediğim İşlemci'nin kameraya etkisi Oldu A55'de 😊