cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A55 aldığım güne lanet olsun.

(Topic created on: 03-25-2025 10:25 AM)
327 Views
Danteey
Active Level 3
Options
Galaxy A
Su gibi pil yiyor hatta çoğu zaman sabah 06:30 da mesaiye kalkmak için %100 ken çıkardığım telefon saat 08:00 e kadar %76 ya düşer. Üstelik sıfır aldım telefonu 
image

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Burak_A35_5G
Active Level 6
Galaxy A
Hocam ilk aldığınızda şarja fazla taktınız mı çünkü yeni alınan ve açılan samsung cihazın bataryası kendini kalibre ediyor 2 hafta süresi var 2.hafta'nın sonunda kendine geliyo batarya eğer fazla şarja taktıysan bu süre içinde ondan olabilir veya güvenlik güncellemesinden de kaynaklı olabilir.Sayfamda batarya resetleme ve kalibrasyon var onu yap hocam kesin işini görecektir.Bende a35 var ❤

View solution in context

Solution
Galaxy A
Bana özelden yaz sorununu çözücem senin. Bende yaşadım senin sorununu.

View solution in context

14 Comments
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy A
Ne zaman aldınız? Bir de toplam ekran süresi önemli olan.
Danteey
Active Level 3
Galaxy A
Geçen sene haziranın ortasında almıştım ilk günden beri aynı.
Önceki telefonum Galaxy A30S di ve %5 şarjda bile rahatlıkla 10 dakika kullanıyordum 1742887899180.jpg
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy A
Buradaki süre önemli değil. Recovery menüsünden wipe cache yapın. 1-2 hafta o şekilde kullanın. İşe yaramazsa sıfırlayın ve smart switch kullanmadan sadece bulut üzerinden ve elle yedeklediğiniz dosyaları yükleyin. Uygulamaları elle kurun. Bu da işe yarıyor genelde.
Danteey
Active Level 3
Galaxy A
Teşekkürler deneyeceğim ❤👏
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim😊
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy A
Eğer bunlar işe yaramazsa bence servise götür çünkü normal görünmüyor
Galaxy A
Cihazınızda sorun olmalı, benim de A55 var ve 10 saat sürem var.
0 Likes
mertf58
Active Level 4
Galaxy A
Bence cihazda sorun olabilir ben de a55 kullanıyorum yoğun kullanımda 7 saat normal kullanımda 10 saat ekran süresi alıyorum ve arkada uygulama kısıtlaması olmadan
Danteey
Active Level 3
Galaxy A
Çok ilginç, aynı cihazdan arkadaşımda da var benden sonra aldı A55 i fakat onun şarjı benden 5 - 6 saat fazla gidiyor resmen 😂
0 Likes