cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A55 5G Arama Sırasında Sinyal Sesi Duyulmaması ve Çok Az Ses Gelmesi

(Topic created on: 10-13-2024 02:40 PM)
75 Views
gumustepeS22
Active Level 4
Options
Galaxy A

Merhaba Arkadaşlar

1 ay önce 2 adet Samsung A55 5G cihaz aldım. Kardeşimin kullandığı cihazda arama sırasındaki sinyal sesleri çok net duyulmaktayken kendi kullanmakta olduğum A55 5G cihazda duyulmamakta. Ayrıca iki telefonla arama yapıp yan yana koyduğumda kendi kullandığım cihaz ve diğer cihazda arama sesleri sonda olmasına rağmen daha az ses gelmekte. Bunun nedeni ne olabilir? Herkese yardımları için teşekkürler. İyi günler
2 Comments
gumustepeS22
Active Level 4
Galaxy A
Samsung Destek ekibinin söylemesi sonucu testleri yaptığımda hoparlör kısmında sorun olduğunu öğrendim. Bu şekilde mağdur edilmek çok kötü bir durum. Daha 2 aylık bir cihazda herhangi bir şekilde düşme zedelenme olmamasına rağmen böyle bir durumla karşılaşmak çok üzücü.
0 Likes
Şeyhanlı
Active Level 1
Galaxy A
A34 5g tlf son güncellemeden sonra aynı sorun bende oldu SAMSUNG destek ekibinin söylediği testleri yaptım lâkin Bi sorun yok belli bir zaman sonra iki günde bir sabah ne karşı tarafın sesi ne benim sesim gidiyor arama yapıyor zil sesi geliyor tlf açtığımda dakika saniye ekranda var ses gelmiyor tlf kapatıp açtığımda sorun gidiyor iki gün sonra yine aynı kapatıp açıyorum sanki saat ayarlı
0 Likes