cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A54 Pil Koruma Modu

(Topic created on: 08-27-2023 12:41 PM)
377 Views
Mtn_Arsln
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar, Galaxy A54 telefonumu kullanmaya başladığımdan beri (yaklaşık 2 aydır) pil koruma modunda şarj ediyorum. Uzun vadede pil ömrü için sizce önemli bir faydası olur mu? Siz kullanıyorsanız düşünceleriniz nelerdir?

4 Comments
catiest
Active Level 6
Galaxy A
Bence %20-85 haricinde çok da sallamamak gerek. Belki pil koruma modu (eğer gereksiz uygulamaların çalışmasını engelliyorsa) telefonu ısıtmayacak ve şarj olurken bataryayı koruyacaktır bir nevi.
0 Likes
Mtn_Arsln
Active Level 1
Galaxy A

anladım hocam teşekkür ederim, sanırım böyle kullanmaya devam edeceğim

özcansksks
Active Level 6
Galaxy A
Karma kullanın arada bir %100 şarj edin. Siz hiç bi su aldığınızda suyun %25ini döküp öyle mi içmeye başlıyorsunuz? Yada tam bitirmeden bi kısmıyla birlikte çöpe atmanız gerektiğini söylesem çok saçma gelirdi değil mi? Ben 4.5 yıl boyunca a50 kullandım geçen ay sattığımda telefonun bataryası oyun oynamadan normal bi kukkanımla 1 günü rahat çıkaracak seviyede sağlıklıydı. Size tavsiyem şarjda iken telefonu kullanmayın, çok ısındıran oyunları sürekli oynamayın telefonu soğutarak ara vererek oynayın.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hayı,gereksiz ve samsung'un 2 senelik süreyi sağlam gecirtip ücretsiz batarya değişimini ortadan maldırmak için yaptıgı bir özellik.
0 Likes