cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A54 Görüntülü Arama Sorunu

(Topic created on: 08-03-2024 10:17 AM)
368 Views
eym0095
Active Level 3
Options
Galaxy A
Telefonda WhatsApp da görüntülü konuşma yaparken karşı tarafın sesi kesik geliyor WhatsApp ile ilgili bir sıkıntı da yok kontrol ettim uygulama gayet normal çalışıyor. Çözümü nedir
25 Comments
fansema
Active Level 8
Galaxy A
İnternet bağlantısıyla ilgili bir sorun
eym0095
Active Level 3
Galaxy A
Hocam nasıl desem WiFi biraz sıkıntılı ama 4.5G full çekiyor turkcell internetim hızı da diğer işlemler için gayet yeterli
Gökhan37
Active Level 6
Galaxy A
Internetle alakali degil hocam sorun A54 lerin bazılarında bu sorun var şikayet vsr ve forumlarda sikayet dolu bununla alakalı bende yazdım hatta benimde aynı 9-10 kere uzaktan destek aldım cözüm olmadı en son müsteri temsilcisi bu sorunun farkındayız merkeze iletildi whatsapp ile görüşülüyo ve yazılım güncellemesi vs gelicek denildi fakat sikayet varda bazı kisiler uzaktan erişim destegiyle cözüm bulmuş ama genel olarak cözüm bulamayan binlerce kişi var anakart degistiren format attiran yazilim attiran malesef yazılimsal bir sorun olarak sıkıntı oldugu söyleniyo bekleyip görücez net tarih belli degil.
eym0095
Active Level 3
Galaxy A
İnşallah hocam sağolun bilgilendirme için
Gökhan37
Active Level 6
Galaxy A
Rica ederim.
eym0095
Active Level 3
Galaxy A
Uzaktan destek nasıl alabilirim hocam belki düzelir
Gökhan37
Active Level 6
Galaxy A
444 77 11
eym0095
Active Level 3
Galaxy A
Sağolun
Gökhan37
Active Level 6
Galaxy A
Telefonu servise vermeyin sakın verenler cözüm bulamamış sikayet var a bakın yeni birsürü sikayet var hala devam ediyo sonradan üretilen a54 lerde var sanırım sorun benim anlamadıgım yazılımsal ise herkeste olması gerekiyo.