cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A53 Mayıs güncellemesi şikayet

(Topic created on: 05-21-2023 03:32 PM)
heyo123
Active Level 7
Options
Galaxy A
200 mb lık güncelleme sonrası sanki wifi problemi oluştu sanki. instagramda story videolarının bazıları ve bazı reels videoları kasarak oynuyor hard reset de atmıştım bu yanlışlıkla indirdiğim son güncelleme olsun siz de de var mı ? Ve ilginç şekilde telefonu düz tutarken wifi ful çekiyo yan çevirince çekim kalitesi düşüyo tekrar dik tutuyorum diş sayısı hemen artıyor

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba heyo123,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Galaxy A
Valla güncelleme sonrasıda kullandım ufak animasyonlarda kasma gördüm o güncelleme sonrası hemen sıfırladım şuanda herhangi birşey yok bendeki a53 tam takır çalışıyor
heyo123
Active Level 7
Galaxy A
Facebook vb gibi yerlerde youtube hariç bazen kasarak oynuyo genel olarak kasma yok
sametsmdr1
Active Level 6
Galaxy A
İnstargamda 1 senedir var bende reels donarak oynuyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ayarlar genel yönetim sıfırla Ağ ayarlarını sıfırla bölümünden bağlantı ayarlarını sıfırlayın Belki düzelir.
0 Likes
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba heyo123,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes