- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhabalar
10 yıl Iphone, 5 yıl da Huawei kullandıktan sonra Galaxy A52s modelinizi aldım. 3 aydır da kullanıyorum. Gördüğüm basit ama olmaması çok üzücü olan bir kaç eksikliği yazman istedim.
Öncelikle cevapsız çağrılar diğer telefonlardaki gibi kırmızı renkle belirtilmemiş. Bu alışmayan biri için ve teli yoğun kullanan kişilerde cevapsız çağrının kaçmasına sebep oluyor. Şahsen çağrıyı kaçırdığım için patronumdan azar işittim :) Çünkü çağrının cevapsız olduğunu belirten sadece küçücük bir simge. Diğerleri arasında kayboluyor.
İkincisi telefon şifresini yazınca açılması için bir de okey tuşuna basmanız gerekiyor. Diğer telefonlarda şifreyi girince otomatik açılıyor. Basit ama **bleep** yapılan bir şey olduğu için bir eksiklik bence.
Üçüncüsü; şarja taktığımda şarj olmasına 12 saat, tekrar çıkarıp taktığımda 20 saat gibi süreler veriyor. Bir kaç sefer daha çıkarıp takınca düzeliyor. Şöyle bir sıkıntıya sebep olmuştu; Şarja taktım gittim, bir saatten fazla süre sonra geldim aynı şarjda duruyordu.
Son olarak yüz tanıma yüzü algılamadığında tekrar tanıttırmak için tuş kilidine alıp tekrar açmak gerekiyor. Ama Huawei'de yüzü tanımadı mı Yüz Algılanmadı yazısına tıklayabilip tekrar dene yapılabiliyordu. **bleep** maalesef yapamıyorsunuz. Yine diğer eksiklikler gibi küçük ama önemli bir eksiklik.
Küçük ama kullanımı zorlaştıran eksiklikler olduğunu düşünerek bildirmek istedim. Belki çözümü de vardır bilemiyorum :)
En kısa sürede bir güncelleme ile düzeltilmesiyle dileğiyle..
Solved! Go to Solution.
2 Solutions
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-29-2022 04:12 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-29-2022 04:31 PM (Last edited 08-29-2022 04:32 PM ) in
Galaxy A2. Ayarlar - Kilit ekranı - Ekran kilidi türünü seçip - Ok tuşuna dokunmadan Pini doğrula seçin. 😊
3. Kablonuz hasar görmüş olabilir farklı bir orjinal kablo deneyin. Ben de sarj süresini 1 saat 40 dakika civarı söylüyor. Hızlı şarj ayarı açık olmalı. Cihazın şarj girişinde sorun olabilir garantiye verilince ücretsiz onarılır. Ayarlar-Uygulamalar-Sistem uygulamalarını göster-UsbSettings önbelleğı sıfırlamanızı öneririm. 😊
4. Yüz tanıma algılamayınca bende ekran otomatik kapanıyor. Çift tıkla uyandırmayı aktif hale getirirsen, ekrana çift dokununca zaten tekrar yüz tanımayı başlatacak ekranda yeniden deneye basmakla hemen hemen aynı olur 😊
Cihazınızı güle güle kullanın 😇
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-29-2022 04:12 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-29-2022 04:23 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-29-2022 04:31 PM (Last edited 08-29-2022 04:32 PM ) in
Galaxy A2. Ayarlar - Kilit ekranı - Ekran kilidi türünü seçip - Ok tuşuna dokunmadan Pini doğrula seçin. 😊
3. Kablonuz hasar görmüş olabilir farklı bir orjinal kablo deneyin. Ben de sarj süresini 1 saat 40 dakika civarı söylüyor. Hızlı şarj ayarı açık olmalı. Cihazın şarj girişinde sorun olabilir garantiye verilince ücretsiz onarılır. Ayarlar-Uygulamalar-Sistem uygulamalarını göster-UsbSettings önbelleğı sıfırlamanızı öneririm. 😊
4. Yüz tanıma algılamayınca bende ekran otomatik kapanıyor. Çift tıkla uyandırmayı aktif hale getirirsen, ekrana çift dokununca zaten tekrar yüz tanımayı başlatacak ekranda yeniden deneye basmakla hemen hemen aynı olur 😊
Cihazınızı güle güle kullanın 😇
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-29-2022 04:59 PM in
Galaxy Aama bu ayarı bulmadım
3. Kablonuz hasar görmüş olabilir farklı bir orjinal kablo deneyin. Ben de sarj süresini 1 saat 40 dakika civarı söylüyor. Hızlı şarj ayarı açık olmalı. Cihazın şarj girişinde sorun olabilir garantiye verilince ücretsiz onarılır. Ayarlar-Uygulamalar-Sistem uygulamalarını göster-UsbSettings önbelleğı sıfırlamanızı öneririm.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-29-2022 05:09 PM (Last edited 08-29-2022 05:13 PM ) in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-29-2022 04:53 PM in
Galaxy AÖncelikle verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
Şarj kablosu daha çok yeni, her hangi hasar söz konusu değil. Tekrar tekrar kontrol ettim.
Bildirim hatırlatıcılarını açtım dediğiniz gibi bakalım nasıl bir faydası olacak kullanalım biraz
Çift tıkla uyandırma kontrol ettim zaten açıkmış. Bendeki telefonda bir aksilik var sanırım.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-29-2022 06:57 PM in
Galaxy A