Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A52 ekran kapalı iken çok şarj gidiyor

(Topic created on: 07-31-2025 01:53 PM)
219 Views
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Normal kullanımda bataryası çok memnun ediyor ancak mesela gece yatmadan önce şarjda bırakmasam şarjım sabahleyin %30 civarı eriyor. Bunu nasıl çözerim

9 Comments
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Hocam "pil" kısmından telefon kapalıykrn pil tüketen uygulama olup olmadığını kontrol edin, kullanmadığınız uygulamalar pili tüketiyorsa silin veya derin uyku moduna alın. (Eğer google hizmetleri pili tüketiyorsa onu çözmek imkansız:d ) alternatif olarak gece telefonu uçak moduna alıp arkaplan işlem sınırını düşürebilirsiniz, sabah tekrar eski sınıra döndürürsünüz.
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Hocam pil kısmında sadece ekran açıkken tüketimi yazıyor, ekran kapalı iken hangi uygulamanın ne kadar tükettiğini yazan yeri göremedim
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Ekranınız açık olmasada pili tüketen uygulamanın verisi pil kısmında gözüküyor.
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Gördüm hocam, teşekkür ederim 😊
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim😊
Solution
Nazımcan
Active Level 6
Galaxy A
Bir önerim var ve çok işime yaradı. Modlar ve rutinler kısmından uyku moduna geçince güç tasarrufunu açmayı ayarlayabilirsin. Sonuçta gece sen uyurken telefonun bütün servislerinin çalışmasına gerek yok. Oraya daha fazla ayar yapabilirsin mesela AOD kapat, sessize al, konum kapat gibi. Uyanıp uyku modunu kapatınca hepsi eski haline gelir 😊
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Bir deniyeyim, teşekkürler😊
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Uyku modunu deneyebilirsiniz hocam.1753958948400.jpg
Umut_Uğurlu
Expert Level 5
Galaxy A
Rutinlerden gece güç tasarrufu açabilirsiniz ben bir ara yapıyordum uçak moduna almak da işe yarayabilir
0 Likes