Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A52 Kasa Sorunu

(Topic created on: 09-14-2021 11:03 PM)
966 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar ben cihazı alalı 4 ay oldu fakat aldığımdan bu yana hep kılıf ile kullandığım için farketmedim. Her yerde haberleri görünce bakmak istedim. Telefonumda sol kasada esneme var bastırınca içe giriyor. Aynı zamanda kamera merceğinde de açıklık var 1mm kadar. Beyaz renkli modeli kullanıyorum. Samsung canlı destek ile görüştüm bana normal dediler. Su geçirme sertifikası var ama acaba geçirir mi diye korkmuyor değilim. O kadar para veriyoruz böyle sorunlar oldukça sinirim bozuluyor. Olanlar var mı böyle. 

19 Comments
Solution
Denizzx
Active Level 7
Galaxy A
Kamera merceğinde nasıl açıklık var optik sabitleyiciden bahsediyor olma? Kasa da esneme yamulma demektir kapakta açıklık gibi varsa bence normal çok az bende de vardı suya soktum yağmurda kullandim bir şey olmadı. Bazen paranoyaklaşabiliyoruz. Ben o açıklığı kapağın aşırı ince olmasından ötürü sıcakta genleşmeden kaynaklandığını düşünüyorum.
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy A
Makro kamera da açıklık var. O bir şey değil zaten de. Kasa da ki esneme sorunu zamanla artar mı bilemiyorum
0 Likes
Denizzx
Active Level 7
Galaxy A
Tırnağını takip açacağın kadar boşluk yoksa sıkıntı yok. Varsa bastırıp oturtmayı dene olmuyorsa sudan sakınırsın. Çok boşluk varsa iade alıyorlardı ilk 20 gün ama artık geçmiş. Garantiye yüz göz olunmaya değer bir şey değil. Bence
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy A
Öyle bir boşluk yok sadece kasada bastırınca içe göçüyor onun dışında aman aman yok
0 Likes
Denizzx
Active Level 7
Galaxy A
Arkanın ortası bizde de öyle kapak çok ince olduğundan göçüyor 😂
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy A
Arka taraf sıkıntılı zaten biliyorum. Yan tarafta ki kasada esneme olunca dedim buraya bir sorayayim yaşayan var mı diye.
ömer345021
Active Level 4
Galaxy A
Ayni sorun bendede var a52
0 Likes
ömer345021
Active Level 4
Galaxy A
Daha bu sabah servise goturdum tekrar taktilar suya toza karsi dayanikli ben az once bile suya katim su almiyor kesinlikle
Aykut
Expert Level 5
Galaxy A
O zaman sorun yok.
0 Likes
ömer345021
Active Level 4
Galaxy A
Yok sorun cikmaz gonul rahatligiyla kulanin su almaz