cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A52 Fener Yanmıyor

(Topic created on: 03-13-2024 06:13 AM)
177 Views
MG-11
Beginner Level 3
Options
Galaxy A

Samsung Galaxy A52

Bir gün telefonumdan fener ile fotoğraf çekiyordum bir tane fotoğrafta çektim ama ondan sonra ne olduysa bir daha fenerim çalışmadı.
Çalıştığına dair bildirim üstte çıkıyor ama fener yanmıyor sadece fotoğraf çekerkende değil hiçbir şekilde yanmıyor.
Telefonun tüm ayarlarını sıfırladım, kamera verilerini sıfırladım ama bir çözüm olmadı.
Lütfen bana telefonu sıfırla diyerekten bir çözüm sunmayın farklı bir çözümü varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Not!
Yere düşmedi ve darbe almadı.

1 Comment
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba MG-11,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Telefon Tanılaması > Flaş" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes