Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A51 için oneUI 2.1 güncellemesi

(Topic created on: 05-09-2020 12:23 AM)
703 Views
adminolmakisterdim
Beginner Level 3
Options
Galaxy A

Forumda gezinirken oneUI 2.1 güncellemesinin geldiğini gördüm. Lakin yazılım güncellemelerini 2 kez kontrol etmeme rağmen telefonumun güncel olduğu yazıyor, sizce ne zaman gelir?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Wig
Expert Level 4
Galaxy A
Galaxy A51 Telefonuna Her Ülkede Yavaş Yavaş Verilmeye Başlandı Birkaç Gün içinde size Gelecektir Merak Etmeyiniz.
Eğer Yazdıklarım işinize yaradıysa Çözüm olarak Kabul Edebilirmisiniz ?

Hayırlı Sahurlar Dilerim...

GyZ3N

;)

View solution in context

0 Likes
Solution
FederalEren
Active Level 6
Galaxy A
beklemek istemiyorsunuz smart swich üzerinden bilgisayar yöntemiyle grncelleme yapabilirsin cozum olarak kabul edersen sevinirim

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
güncelleme daha ota ya gelmemiş olabilir
0 Likes
Galaxy A
Peki ota nedir?
0 Likes
flasget
Active Level 7
Galaxy A
ayarlar kismindan yazilimi guncellemesini denetle kismini dedigimiz bolum ota dir
0 Likes
twinkiee
Active Level 5
Galaxy A

Galaxy A51 için one UI 2.1 güncellemesi geldi mi? Geldiyse nasıl güncelliyoruz yardımcı olabilir misiniz lütfen

0 Likes
Solution
Wig
Expert Level 4
Galaxy A
Galaxy A51 Telefonuna Her Ülkede Yavaş Yavaş Verilmeye Başlandı Birkaç Gün içinde size Gelecektir Merak Etmeyiniz.
Eğer Yazdıklarım işinize yaradıysa Çözüm olarak Kabul Edebilirmisiniz ?

Hayırlı Sahurlar Dilerim...

GyZ3N

;)
0 Likes
Solution
FederalEren
Active Level 6
Galaxy A
beklemek istemiyorsunuz smart swich üzerinden bilgisayar yöntemiyle grncelleme yapabilirsin cozum olarak kabul edersen sevinirim
0 Likes
erkannnn
Active Level 5
Galaxy A
a70 e gelcekmi
0 Likes
Zimlali61
Active Level 7
Galaxy A
Türkiye de de yayınlandı diye biliyorum smart switch den kontrol etmeni tavsiye ederim birde güncellemede gelen ekran kaydedici çalışmıyormuş bilginize