cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A51 Custom Rom Yapıyoruz.

(Topic created on: 04-05-2022 03:13 PM)
920 Views
iboykr123
Active Level 7
Options
Galaxy A

Merhaba, saygıdeğer members üyeleri ve Samsung yetkilileri.

Bir kaç aydır buralarda yoktum. Çünkü; Samsung A51 için custom rom, ve Türkçe recovery'i ve bazı bootları yazmak için çalışıyorum..

Anlayacağınız dile indirgersem, A51 için sıfırdan rom yazma kararı aldım. Ve uzun süredir bir altyapı üzerinden ilerleyerek custom rom'u yazmaya başladım. 

Teknik sıkıntıların yanı sıra zamanla ilgili sorunlarım vardı. Tek tek hallettim, rom şuan için pie sürüm olarak çıkacak. Oto-update yerine local patch üzerinde update edilecek. Onu sonra anlatırım.

Eğer adminlerde izin verirlerse rom'u burada paylaşmak istiyorum. Yok derseniz bu projeyi sadece kendime has olarak kullanırım. Hali hazırda patch olarak kullandığım bir rom editi var.

Kamuoyuna sunuyorum. İstek olursa ise paylaşım yapacağımdan şüpheniz olmasın..

Daha önce paylaştığım içeriklere ulaşmak için, profilime girebilirsiniz. Members için içerik üretiyorum. Saygılarımla.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba iboykr123,

Yazılım geliştirme paylaşımınızı incelememiz üzere kullanıcı adınız ve iletişim bilgilerinizle birlikte bize Mail kanalımızdan ulaştırmanızı rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

3 Comments
Galaxy A
Merhaba s20 cihazıma beyond rom kurmak istiyorum ama twrp flaşladığımda bootloop oluyor stok atınca düzeliyor DM den yardımcı olma imkanınız varmı
iboykr123
Active Level 7
Galaxy A
Eksik bir kurulum söz konusu olduğunu görüyorum. Cihazınızın build number veyahut cihaz kodunuzla eşleşen yazılımı kurmalısınız. Dm atarsanız bakabilirim
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba iboykr123,

Yazılım geliştirme paylaşımınızı incelememiz üzere kullanıcı adınız ve iletişim bilgilerinizle birlikte bize Mail kanalımızdan ulaştırmanızı rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.
MOD