cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A50 Edge Aydinlatmasi

(Topic created on: 04-04-2021 11:47 PM)
363 Views
AbdulBaki34
Active Level 1
Options
Galaxy A

Galaxy A serisinin Samsung ailesi icin ne kadar önemli bi yere sahip oldugunun bilincindeyiz fakat hala basit eksiklikler olmasi bizi üzüyor. A serisinin edge olmayan diger telefon modellerinde edge bildirim aydinlatmasi bulunmasina rağmen bu özelliğin A50 modeline son güncellemeyle bile gelmediğini görüyoruz. Şahsen Samsung icin oldukca basit bir işlem olacağini düsünüyorum. En kisa sürede bi eksikliğin giderilmesini talep ediyorum. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Ayarlar - Bildirimler bölümünden bildirim türünü kısa olarak seçip alttan Kısa açılır pencere ayarları içerisinde Edge aydınlatması stili olarak bulabilirsin.

View solution in context

6 Comments
OzanAts
Active Level 7
Galaxy A
Ayarlar>Bildirimler bölümünde var edge bildirim aydınlatması
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Ayarlar - Bildirimler bölümünden bildirim türünü kısa olarak seçip alttan Kısa açılır pencere ayarları içerisinde Edge aydınlatması stili olarak bulabilirsin.
AbdulBaki34
Active Level 1
Galaxy A
diger modellerde ayarlarin arama kısmına edge aydinlatmasi yazildiginda o alan cikiyor ama a50 de böyle bi durum yok
OzanAts
Active Level 7
Galaxy A
A50 de 3.1 olduğu için bildirimler kismindadir 3.0 da senin dediğin gibidir 3.1 alacak cihazlar da ilerde bildirimler kısmından ayarlayacaklar edge bildirim aydınlatmasını.
AbdulBaki34
Active Level 1
Galaxy A
Tesekkürler dediğiniz gibi yaptim ama yine benim bahsettigim kadar detayli secenekler mevcut degil daha az secenek konulmus. Bi eksiklik var ama hic yoktan iyidir teşekkür ederim.
0 Likes
OzanAts
Active Level 7
Galaxy A
Rica ederim