cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A50 Cihazına One UI 6 Kurdum

(Topic created on: 10-13-2024 04:51 PM)
562 Views
KaanA50
Active Level 1
Options
Galaxy A

Samsung Galaxy A50 cihazıma (SM-A505F) One UI 6.1 ROM'unu kurdum. Sorunlarını Aşağıya bırakıyorum:

1 - Dex Çalışmıyor : Cihazları görüyor ancak bağlanmaya çalışırken Bilgisayarda Direk uygulama kapanıyor, Telefondan bağlanmaya çalışınca bağlantı kurulamadı diyor.

2 - %25 Kasma Sorunları: dediğim gibi %25 yani çok kasmıyor, ancak eğer cihazınıza Samsung Cloud üzerinden veri aktarımı yapacaksanız bu işlem sürecinde telefon çok kasacaktır. Aynı sorunu ilk kurduğumda yaşadım, daha sonra herşey kendine gelince düzeldi.

3 - Hareketler : One UI 6.1 ile birlikte Gezinme çubuğu ile hızlı açma / kapama animasyonunu tek seferde maleseef yapamıyorsunuz. Kasıyor yani çok optimize değil.

4 - Ekran Kaydı : Ekran kaydı alırken Vasat şekilde kasıyor. (Videonun kendisi, cihazda normal görünüyor)

Şu ana kadar karşılaştığım tüm sorunlar bunlar, haydi birlikte bir kaç resimlerede göz atalım:

Hızlı Ayarlar Paneli:

One UI 6.1 Hızlı Ayarlar PaneliOne UI 6.1 Hızlı Ayarlar Paneli  

Hakkında Kısmı:

Cihazın A50 Olduğuna dair kanıtıCihazın A50 Olduğuna dair kanıtı

One UI Kilit Ekranı:

Screenshot_20241013_125232_One UI Home.jpg

Diyeceklerim bukadar, size bilgileri veriyorum:

Android 14

One UI 6.1

Resmi Yazılım değildir (modifiye edilmiştir)

ROM S23 FE Cihazından alınmıştır.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9 Comments
ᴰᵉⁿᶦᶻ
Active Level 10
Galaxy A
Galaxy Ai var mı 😊
KaanA50
Active Level 1
Galaxy A

Sketch to image Özelliği hariç tüm AI Özellikleri mevcuttur :) Ancak bütün hepsini açınca performans düşebiliyor.

Kadirx
Active Level 6
Galaxy A
Hocam en stabil custom rom hangisidir sürüm olarak pili cok tüketmeyen
KaanA50
Active Level 1
Galaxy A

Hocam Mesaj kutunuza yazdım, oradan bakabilirsiniz :)

Galaxy A
Güzel ama costum romu hiçbir zaman önermiyorum hem güvenlir değil hemde cihazı çok yoruyor
KaanA50
Active Level 1
Galaxy A

Hocam doğrudur ancak cihazı günlük kullanmayacaksak ve Kullanmakta olduğumuz hesaplarımızı veya bilgilerimizi cihaza vermezsek bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum :)

Galaxy A
Ben Android 10 kurdum geri 🙂 çok performanslı şuan
caglarA34
Active Level 6
Galaxy A
A50 Android 11 ile rahat idare ederdi Rom gereksiz ve güvensiz Android 11 gayet yeterli
Galaxy A

One ul 6 kasıyor knk ya farkı yok