cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A5 2016 şebekeden görüntülü konuşma sorunu

(Topic created on: 02-28-2021 02:45 PM)
373 Views
engintekin
Active Level 2
Options
Galaxy A

Arkadaşlar selamlar,  

Birkaç gün önce S10e cihazımdan görüntülü arama yapamadığımı yazdım müsteri hizmetlerinden voLTE yi aktif ettim ve sorunum çözülmüştü. Bugün ise S10e cihazımdan annemin telefonunu aradım ( annemin telefonu Android 7, 4.5g açık, voLTE açık, hat Turktelekom) arama sonlandırıldı dedi. Ayarlardan 3G ye aldım voLTE kapattım, yani iki telefon içinde yapabileceğim tüm varyasyonları denedim fakat A5 2016 cihazı bi türlü görüntülü arayamadım. Sizce sorun nerede? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba engintkn,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. 

Galaxy A5 2016 model cihazınızda farklı operatöre ait bir sim kart ile Volte ve Mobil veri seçeneği açıkken bu durumu tekrar kontrol etmenizi rica ederiz. 

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

4 Comments
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy A
Google duo üzerinden yapıyor bazı modeller bu işlemi birde öyle denersen sorun çözülmüş olur
engintekin
Active Level 2
Galaxy A
google duo yüklü zaten ben hat üzerinden aramadan bahsediyorum
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy A
Anladım peki
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba engintkn,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. 

Galaxy A5 2016 model cihazınızda farklı operatöre ait bir sim kart ile Volte ve Mobil veri seçeneği açıkken bu durumu tekrar kontrol etmenizi rica ederiz. 

Teşekkürler.

MOD