Original topic:

Galaxy A35 sıfırlama sonrası şarj dayanma süresi düzelirmi?

(Topic created on: 05-01-2025 12:35 PM)
390 Views
Efeyndml06
Active Level 4
Options
Galaxy A

Herkese merhaba aslında telefonu alalı daha 2 ay oldu ama son zamanlarda anormal bir şekilde şarj hızlı gitmeye başladı virüs olabilirmi eyer virüs varsa ayarladan cihazı sıfırlarsam geçermi? Çünkü öyle zarar vericek gibi sert düşme vb. Şeyler olmadı şimdiden herkese teşekkürler 

13 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
İsterseniz virüs taraması yapın. (Kaspersky,Ese.t,Bitdefender)
Efeyndml06
Active Level 4
Galaxy A
Deneyip dönücem
AlperGüler
Expert Level 3
Galaxy A
Bazen sıfırlamak bazı sorunları çözmekte ama siz cihazı yeni almışssınız vrüs kaynaklı bir sorun olabilir sıfırlayıp bir deneyin olmadı garantiye başvurun hakkınızı alın 1 2 yıllık android cihazda normalken yeni bir cihazda anormal bir durum gibi
0 Likes
Efeyndml06
Active Level 4
Galaxy A
Virüs taraması yaptığımda One Uİ Battery Core Crashed uyarısı veriyor bundanmı kaynaklı acaba
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Ss ekler misiniz?
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 3
Galaxy A
Büyük ihtimal evet arka planda işleyen bir süreç var yani vrüs yada farklı bir yazılımsal sorun
0 Likes
Efeyndml06
Active Level 4
Galaxy A
Ss eklicektim fakat antivürüs programı engelliyor ayrıca öneri olarakda güncelleme kaldırmayı veya sıfırlama yapmayı öneriyor
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 3
Galaxy A
Sıfırla bakalım sonra ki 2 3 günlük süreyi değerlendir sorun hâlâ devam ediyosa servise git
0 Likes
Efeyndml06
Active Level 4
Galaxy A
Sıfırlayıp denicem fakat düzelmesse garantiye gönderirim ancak merak ettiğim bişey var 2016 da İPhone 7 yeni çıktığı zaman ondan almıştım fakat ondada bir sorun olduğu için garanti ye gönderdiğimde Apple bana yeni bir cihaz göndermişti Samsung da böyle bişey oluyormu acaba?