cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A35 Hard Reset menüsüne giremiyorum.

(Topic created on: 02-26-2025 05:36 PM)
230 Views
MKara96
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar.

Cihaz açıkken güç ve ses kısma tuşları ile cihazı kapatıp, akabinde de güç ve ses açma tuşları samsung yazısını gördükten sonra güçten elimi çekip, ses açma ile devam ediyorum. Fakat Hard reset menüsüne giremiyorum. Nerede hata yapıyorum?
7 Comments
Jedann
Active Level 6
Galaxy A
Telefonu usb ile bilgisayara bağlayıp kapalıyken güç ve ses kısma tuşlarına basıp Samsung yazısı çıkınca güç tuşunu bırakın.
0 Likes
Galaxy A
cihaz kapalıyken yap
0 Likes
emrecanA21s
Active Level 7
Galaxy A
Android 11 ile bu durum değişti artık usb kablosuyla hard reset atabilirsiniz.
0 Likes
tsubasa20
Active Level 8
Galaxy A
telefonun sarz kablosunu notebookun type c gozune tak telefonu acarken guc tusu ile ses artirma ayni anda bas samsung yazisi cikinca guc tusunu birak biraz sonrada ses artirmayi birak. ara fazla olmasin
0 Likes
tsubasa20
Active Level 8
Galaxy A
telefonu notebookla sarz et
0 Likes
tsubasa20
Active Level 8
Galaxy A
notebooku baglaman gerekiyor burda hata yapmissin birde normal kapat telefonu
0 Likes
Turuncu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba MKara96,

Samsung tarafından onaylı olmayan resetleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Bu tür yetkisiz işlemler, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakabilir. Bilgilerinizi yedekledikten sonra Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. 

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz; https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/ 

Teşekkürler. 
MOD