Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A34 Ses Sorunu

(Topic created on: 12-13-2025 06:47 AM)
226 Views
Dreamfall
Active Level 5
Options
Galaxy A

One ui 8 güncellemesinden beri telefon her yeniden başladığında üst hoparlörden ses gelmiyor.

Paşamızın keyfine göre yaklaşık saat ile 24 saat sonra telefon bir anda ben stereo idim diye hatırlıyor sonra yeniden çalışmaya başlıyor.

Teknoloji yayını yapan bir kişiye sordum cevap verdi donanımsal olamaz öyle olsa hiç çalışmazdı diyor ki gayet mantıklı.

Böyle bir yazılımsal hata oluşturacak ne oldu anlamış değilim.

Aralık güvenlik güncellemesi ile de düzelmedi.

Telefon yeniden başlayınca mono çalışıyor şaka gibi, sonra kafasına esince de stereo ya geçiyor.

Bir sonraki yeniden başlatmaya kadar sıkıntı çıkmıyor bir daha.

Ama düzeldikten hemen sonra bile yeniden başlatsanız ses yine mono oluyor.

Samsung harbi delirtecek adamı

Böyle bir saçmalık görmedim.

Gün gelir ben de samsung servisinde telefon parçalarsam şaşırmayın.

Tabletiniz kağnı gibi

Telefonunuz kafasına göre takılır

Üst seri de aldım onda da ayrı saçmalıklar var 

A serisinin art arda yapabildiği güncellemeler note serisinde kağnı hızında gerçekleşiyor güncelleme sırasında da kasım kasım kasılıyor telefon.

Yarın şeytan dürtse s25 ultra alsam kesin onda da bir saçmalık çıkar.

Çıkmasa bile bir iki güncelleme ile sıkıntı hale getirir samsung onu da birkaç aya.

Bence samsung bu kadar telefon tablet çıkarınca çocuklarına sahip çıkamayan ebeveyn gibi oluyor.

Sıkıntıyı ingilenmeyerek telefonun kendi kendine çözmesini bekliyor galiba

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Dreamfall,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek-Tanılama-Hoparlör" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
14 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bende çalışıyor1765598310581.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Üsteki ses gayet normal çalışıyor az önce test ettim
XSUİT
Active Level 9
Galaxy A
Tanılama yaptığımda bendede normal. Fakat ince bir ayarı olsa gerek. Yada güvenlik güncellemesi işi mahvetti.🔥
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Her ay güvenlik güncellemesi Alıyor o yüzdenmi olmuş sende
XSUİT
Active Level 9
Galaxy A
Bilmiyorum fakat çoğu kişinin başına gelmiş bu olay. Pahalı telefon bide şu yaptıklarına bak.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Paraya yazık oldu fakat s25 ultrada ayrı güzel Telefon
XSUİT
Active Level 9
Galaxy A
Samsung modelden hiç şaşmadım. Bildim bileli samsung kullanmaktayım. Yeni güncelleme gelsede düzelse keşke.
XSUİT
Active Level 9
Galaxy A
Hoparlör sorunu hala devam etmekte. Güvenlik güncellemesi telefonu mahvetti. S25 Ultra 512 Gb Kullanıcısıyım.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben güncellemedim