Original topic:

Galaxy A34 One UI 7.0 Güncelledim.

(Topic created on: 08-05-2025 04:00 PM)
278 Views
GalaxyA34oe
Active Level 4
Options
Galaxy A
Arkadaşlar 2 gün önce A34 telefonumu 6.1 sürümünden 7.0 sürümüne güncelleyip, güncellemeyim mi? sormuştum. O gün cevap veren arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. Telefonumu 7.0 sürümüne dün akşam güncelledim. Şuan için bir problem yok. Arayüz geçişleri ve animasyonlar çok akıcı. 6.1 sürümü o konuda hantalmış onu anladım. Pil iyi gidiyor. Fazla pil kullanımıyla karşılaşmadım. Ama tabi daha bir gün bile olmadı güncellemeyi yapalı şuan ilk izlenimim bu yönde. Bariz bir hata, arayüzde, uygulamalarda vs. donma kasma tepkisizlik vs. yok. Hala daha varsa 6.1 sürümünden güncellemeyen A34 sahipleri 7.0 sürümüne bence rahatlıkla güncelleyebilirler. Telefonun stabilitesi ve akıcılığı çok iyi. Bu demek değil ki asla hata vs yok. Şuan için izlenimim olumlu yönde. Karşılaşırsam olumsuz bir durumla buradan mutlaka bildiririm.
7 Comments
mertşn101
Active Level 8
Galaxy A
Kasar
GalaxyA34oe
Active Level 4
Galaxy A
Şuan için bir kasma görmedim ben. Sizin telefonunuz A34 mü var mı kasma?
CoderGamer65
Active Level 8
Galaxy A
Pil kullanımı biraz kötü onun dışında bir sorun yok
GalaxyA34oe
Active Level 4
Galaxy A
Ne zaman güncellediniz acaba baya oldu mu? Yeni mi güncellediniz yoksa?
GalaxyA34oe
Active Level 4
Galaxy A
Arkadaşlar bu arada gönderi de yazmayı unutmuşum olumsuz olarak değerlendirebileceğim bir konu var. RAM kullanımı 6.1 sürümünde 4-4.2GB boş RAM kalırdı. 7.0 sürümünde 3.6-3.7-3.8GB gibi değerler görüyorum. RAM biraz fazla kullanılıyor gibi.
Sam_S26
Active Level 7
Galaxy A
Android 16 ile düzeltecekler
GalaxyA34oe
Active Level 4
Galaxy A
Umarım 🙏👍