cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A34 5G pil sağlığı 😍

(Topic created on: 10-22-2024 04:52 PM)
411 Views
OzanGalaxyA34-5G
Expert Level 1
Options
Galaxy A

image

Samsung bir kez daha kalitesini gösterdi gösteriyor 2023 haziranda aldığım telefon 1 yıl oldu pil sağlığı hala 100% samsung pil konusunda çok iyi ama pil optimizasyonu güncellemesi yayınlansa tadından yenmez modaratörler pil optimizazyon güncellemesi talebimi iletin telefon kendi kendine pil tüketimi yapıyor boştayken 😊

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Boşta her cihaz pil tüketimi yapar. Mesela 7-10 saat arası için %5 kayıp normaldir. Bunu daha az'a indirmek için telefonu kısıtlaman lazım.

View solution in context

Solution
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung pişman etmez 💪🏻

View solution in context

Solution
Gürkan_Krt
Active Level 7
Galaxy A
A34 batarya konusunda tuhaf problemi olan bir cihaz. 1 ayda %90 a düştü birçok kullanıcının batarya sağlığı. Ancak %100 olanlar ile aynı ekran süresi alıyorlar.

View solution in context

Solution
FishMan
Active Level 4
Galaxy A
Nasıl bakabilirim acaba

View solution in context

Solution
akif3718
Active Level 1
Galaxy A
Gayette eder sifir telefon aldim pil gostergesi bile duzgun calismiyor

View solution in context

9 Comments
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Boşta her cihaz pil tüketimi yapar. Mesela 7-10 saat arası için %5 kayıp normaldir. Bunu daha az'a indirmek için telefonu kısıtlaman lazım.
Solution
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung pişman etmez 💪🏻
Galaxy A
Aynen verda 💪
Solution
akif3718
Active Level 1
Galaxy A
Gayette eder sifir telefon aldim pil gostergesi bile duzgun calismiyor
Solution
Gürkan_Krt
Active Level 7
Galaxy A
A34 batarya konusunda tuhaf problemi olan bir cihaz. 1 ayda %90 a düştü birçok kullanıcının batarya sağlığı. Ancak %100 olanlar ile aynı ekran süresi alıyorlar.
Galaxy A
Evet pil sağlığı 1 ayda yüzde 90 olan A34 5G var kronik problemli olan denk gelmiştir teknoloji şans işi
Solution
FishMan
Active Level 4
Galaxy A
Nasıl bakabilirim acaba
Galaxy A
Tolganın verdiği link'e tıkla öyle yapabilirsin diğer yöntem ise samsung canlı desteğe bağlanıp pil sağlığına baktırmak istiyorum diye yazacaksın ve kayıt açtırman gerekiyor