cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A34 5G Deneyimlerim

(Topic created on: 01-18-2025 04:14 PM)
432 Views
Enraged
Active Level 9
Options
Galaxy A
Galaxy A34 5G Deneyimlerim

•  Ekran: 6.6 inç Super AMOLED ekranı, 120 Hz yenileme hızıyla oldukça akıcı bir deneyim sunuyor. Güneş ışığında parlaklık yeterli düzeyde ve renkler canlı. Multimedya tüketimi için ideal.

•  Performans: MediaTek Dimensity 1080 işlemcisi, günlük kullanım ve orta seviye oyunlar için yeterli. Çoklu görevlerde akıcı bir deneyim sağlıyor, ancak yoğun grafik isteyen oyunlarda biraz zorlanabilir.

•  Kamera: 48 MP ana kamera, iyi ışıkta başarılı fotoğraflar çekiyor. Gece modunda detay kaybı olabiliyor, ancak bu fiyat aralığı için kabul edilebilir. Ultra geniş açılı kamera işlevsel, ancak kalite biraz düşüyor.

•  Batarya: 5000 mAh kapasiteli batarya, yoğun kullanımda bile bir günü rahatlıkla çıkarıyor. 25W hızlı şarj desteği bulunuyor, ancak adaptör kutudan çıkmıyor, bunu ayrı almanız gerekiyor.

•  Tasarım: **bleep** gövdeye sahip olmasına rağmen oldukça şık bir görünüm sunuyor. Mat arka yüzeyi parmak izi tutmuyor. IP67 sertifikası, suya ve toza karşı dayanıklılığıyla ekstra bir güvence sağlıyor.

•  Yazılım: One UI 5.1 ve Android 13 ile kutudan çıkıyor. Arayüz kullanıcı dostu ve Samsung'un uzun süreli yazılım desteği bu cihaz için bir artı.

11 Solutions

Accepted Solutions
Solution
EndFreezy
Active Level 3
Galaxy A
Güzel olmuş 👏

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Uğraşmışsın.
Emeğine sağlık 👏👏

View solution in context

Solution
Galaxy A
Güzel seçim yapmışsın eskisi neydi adaptörü kesinlikle teknopusula'dan alıyorsun sakın ama sakın kardeşlergsm'e bulaşma çakma ve replika ürünler var kardeşlergsm'de 😡

View solution in context

Solution
ęto
Active Level 7
Galaxy A
çok güzel telefon ama bana büyük geliyor bu yüzden s serisine geçmeyi düşünüyorum s24 almayı planlıyorum

View solution in context

Solution
ienes
Expert Level 1
Galaxy A
A34 fiyatının en iyisi bence biraz kaba telefon sadece ama sarı rengi kabaligini kapatiyor

View solution in context

Solution
Galaxy A
Emeğine sağlık 😊

View solution in context

Solution
MasterPatato
Active Level 7
Galaxy A
Daha iyi açıklanamazdı heralde 🙌🏻

View solution in context

Solution
VedatA545G
Active Level 3
Galaxy A
Emeğine sağlık 😊

View solution in context

Solution
Muhammedsafa
Active Level 6
Galaxy A
Ellerine sağlık istekle okudum

View solution in context

Solution
Alicck
Active Level 3
Galaxy A
Solution
MahmutCan-A34
Active Level 7
Galaxy A
emeğine sağlık kardeşim bende A34 kullanıyorum

View solution in context

33 Comments
Solution
EndFreezy
Active Level 3
Galaxy A
Güzel olmuş 👏
Enraged
Active Level 9
Galaxy A
Teşekkür ederim 😊
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Uğraşmışsın.
Emeğine sağlık 👏👏
Enraged
Active Level 9
Galaxy A
Teşekkür ederim 😊🙏
Solution
Galaxy A
Güzel seçim yapmışsın eskisi neydi adaptörü kesinlikle teknopusula'dan alıyorsun sakın ama sakın kardeşlergsm'e bulaşma çakma ve replika ürünler var kardeşlergsm'de 😡
Enraged
Active Level 9
Galaxy A
Ben a34 ü 1 yıldan beri kullanıyorum hocam yani yeni denmez 😊 ama doğru kardeşlergsm den bişey almam asla 🤬🤬
Galaxy A
Düzelttim yazıyı Samsung'ada bildirelim replika ürün satışının önüne geçsin yazık günah bu millet parayı sokaktan bulmuyor kardeşlergsm'ide şikayet edelim bir daha replika Samsung adaptörü satmasın 🤬
Enraged
Active Level 9
Galaxy A
Siz daha o adaptörü kullanmayın hocam telefonu falan bozar ya da patlar
Galaxy A
Kullanmam asla teknopusu'ladan aldığım orijinal 25W adaptörüm var onla şarj ediyorum 😊