Original topic:

Galaxy A32 telefon modeline güncelleme geldi

(Topic created on: 03-30-2024 10:28 PM)
884 Views
Just_S24Fe
Expert Level 2
Options
Galaxy A
Arkadaşlar Galaxy A34 5G kullanıyorum Yarın 3 ay oluyor 3 ayda bir güncelleme gelmesi gerekiyordu Yarın gelir mi sizce Galaxy A34 telefonuma da 
AEFSANE
Expert Level 5
Galaxy A
Bekleyip görmek lazım
Galaxy A
A32 mi a34 mü
0 Likes
Just_S24Fe
Expert Level 2
Galaxy A
Ney anlamadım
Galaxy A
He pardon başlığı yanlış yazdınız sandım
0 Likes
Just_S24Fe
Expert Level 2
Galaxy A
Sorun değil Dostum 😇
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 4
Galaxy A
Zaten yanlış yazmış başliga
0 Likes
Just_S24Fe
Expert Level 2
Galaxy A
Birader önce üslubuna dikkat et Ben senin arkadaşın değilim yazdığım yazıyı bile anlamamışsın Galaxy 32 33 34 geliyor benim telefonum 3 ayda bir güncelleme alıyor bugün A32 telefon modeline geldi sıra bende olabilir diye düşündüm oyüzden paylaşım yapıyorum ne paylaştığım da seni ilgilendirmez istediğim Gönderiyi paylaşırım S24 ultraya paramız olsa alırdık dimi senin açından çok basit galiba insanları terslemek ilk önce yazdığım yazıyı iyi oku ondan sonra cevap yaz sonra da üslubuna dikkat et
SonerA345G
Expert Level 4
Galaxy A
+1
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 4
Galaxy A
Bak senin açından herkesin S serisi bir Samsung telefon almasını "kolay" olduğunu düşünerek konuşuyorsun.Bu doğru bi yaklaşım değil.Evet S serisi gibi bir güncelleme şekli beklemek yanlış fakat senin yaklaşımında doğru değil.Senin zorunda bu
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 4
Galaxy A
Evt birader farkettim.Geneli hep 6.1 ne zaman gelecek diye binbirtürlü konusu var(ayrıca forumu kirletiyor)Ayrıca A34 orta segmentin altı bir telefon değil orta üst segment ile orta segment arası bir telefon.Günümüz ve önceki yıllarda popüler olan Redmi Note 10 Pro ya hala la orta segment diye nitelendiriliyor Antutu 430 bin puan ile Ama A34 ün 545 bin küsür antutu puanı var.Orta üst segment ile orta segment arası bir telefon.
Bir diğer meseleye gelecek olursak:Diğer arkadaşın sürekli "güncelleme ne zaman gelecek"diye açtığı konular anlamsızca ve rahatsız edici(forum kirlenmesi).Sana hak veriyorum ama A34 orta seviyenin de altı bir model değil😊
0 Likes