Original topic:

Galaxy A32 4G Üvey Evlat mı?

(Topic created on: 10-18-2025 08:15 AM)
220 Views
EngelliA36
Active Level 4
Options
Galaxy A

Tüm telefonlara ve hatta A32'ün diğer model ve serilerine daha üst android versiyon güncellemesi gelirken A32 4G ye neden gelmiyor? Bu haksızlık. Telefona o kadar para verdim. En az iki kere güncelleme alması gerekirken ,diğer A32 'lere bile güncelleme takviminde yer verilirken A32 4G için hiçbir şey yok. Üstelik diğer ülkelerde bu güncelleme verilmiş. Kullanan arkadaşlarım var. Bu nasıl bir çelişkidir. Derhal A32 4G modelinin de güncelleme listesine alınmasını ve en kısa sürede yapılmasını istiyorum. Donanım uygun ama tamamen Samsung Türkiye inadı! Ya android üst sürüm güncellemesi gelsin, ya manuel olarak nasıl yapacağımızı söyleyin ya da mahkeme ile işi çözelim. Bundan önce çıkan telefonlar bile daha üst güncellemeleri aldı. Böyle saçmalık ve çifte standart olmaz.

12 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A34 4G mi var
0 Likes
EngelliA36
Active Level 4
Galaxy A
Sağolun. Düzelttim
0 Likes
NOTE7_fan
Active Level 4
Galaxy A
Samsung tab s9fe+ a da gelmedi hala
0 Likes
EngelliA36
Active Level 4
Galaxy A
Senelerdir Samsung kullanıyorum. İyice cılkı çıktı artık.
DelipostalYT
Active Level 6
Galaxy A
A32 2021 yılında çıktığı için güncelleme desteği bitti o yüzden gelmiyor türkiye ile alakalı olan birşey değil
EngelliA36
Active Level 4
Galaxy A
2021 de çıkan donanım neredeyse birebir modeller ya da diğer alakasız önceki modeller bile üst android güncellemesi aldı
0 Likes
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy A
2021de çıkan hiçbir galaxy cihaz one ui 8 almadi. one ui 7 alanlar sadece s21 serisi, z fold 3 ve z flip 3 aldi. Keske cihazi almadan once guncelleme sozunun ne kadar oldugunu arastirip alsaydiniz cihaz 2 tane android ve 4 yil guvenlkk guncellemesi sozuyle cikti ve destegi yerine getirildi, one ui 5.1 ile android guncelleme sozu bitti ve 2025 nisan ayinda da guvenlik guncellemesi sozu bitti
EngelliA36
Active Level 4
Galaxy A
Üstadım konuya hakimsiniz anladığım kadarıyla. Şu an yine bir cep telefonu ihtiyacı doğdu. Ben dediğiniz gibi bu sefer Samsung söz veriyor mu hangi cihaza ne kadar söz veriyor diye bakayım dedim. Yemin ederim hiçbir şey anlamadım. Samsung telefonlarda hangisi ne kadar güncelleme desteği sunuyor şu an bir bilginiz var mı? Engelliyim medikal cihazlarim var. Uygulamaları çok çabuk gelişiyor. Bu sürüme hizmet veremeyiz deyip duruyor. Durmadan komşunun telefonunu istemekten yoruldum. Lütfen bilginiz varsa paylaşır mısınız?

Yalnız bu durum fikrimi değiştirmiyor çünkü aynı cihaz başka ülkelerde güncelleme aldı.
0 Likes
Galaxy A
2019 da çıkan ıphone 11 hatta daha eski xs bile güncelleme alırken dimi