Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A24 cihazımda Good Lock'ta "Make Up" sekmesinde uygulamalar görünmüyor

(Topic created on: 03-15-2025 07:44 PM)
251 Views
GalaxyMüptelası
Active Level 9
Options
Galaxy A

Telefonumda "Make Up" sekmesinde uygulamalar görünmüyor. "Life Up" kısmındakiler görünüyor. Uygulamalar neden görünmüyor? Sizde de öyle mi?

image

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Maalsesef Galaxy a10 ve a20 serileri basitleştirişmiş one ui ile geldiği için good lock'u resmi olarak kullanamazsınız. Ancak kullanmak istiyorsanız, play store üzerine Fine lock uygulaması var. O sizin gibi cihazlara good lock servislerini sağlamaya çalışıyor ancak uygulamayı yükledikten sonra bazı servisleri APK Olarak tarayıcıdan indirip kurmanız gerek. Uygulama sizi yönlendiriyor ancak güvenlik konusunda sorumluluk size aittir

View solution in context

Solution
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Çok teşekkür ederim 😊. Maalesef cihazınız hangi sürümle gelirse o sürümün güncellemesini almaya devam edersiniz. Samsung bu politikayı Android 12 ile başlattı ve Android 13'e kadar basitleştirişmiş sürümlere Core ismini verdi. Şu anda bu hala devam ediyor ama Core ibaresi kalktı. Basitleştirilmiş sürümlerde, Cihazınıza ilk gelen duvar kağıdı animasyonlu olmaz, galeride Görsel içindeki metin kopyalama bulunmaz(one ui 6 için geçerli ilerde özellik gelebilir), good lock servisleri bulunmaz, yapay zeka özelliklerini almaz vb. Ancak cihazınız resmi güncellemesi alması son bulduktan sonra, bazı kişiler custom rom ile Normal one ui sürümünü cihazınıza portlayabilirler, şu an kesin konuşamıyorum. Gelecekte görürüz anca

View solution in context

12 Comments
afa25
Active Level 5
Galaxy A
A2x serisinde Good lock kullanılmıyor fine lock uygulaması kullan bende a25 kullanıyorum bu nedenle biliyorum
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
A3x ve üstünde Good Lock var.
Galaxy A
Ben good lock taki uygulamaları apk olarak indiriyorum. Activite Launcher uygulamasından açıyorum.
afa25
Active Level 5
Galaxy A
Uygulama olarak ekrana düşmez good lock üzerinden açmanız lazim
Galaxy A
Good Lock üzerinden görünmüyor zaten, bıraktığım ekran görüntüsüne bakabilirsiniz.
0 Likes
Solution
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Maalsesef Galaxy a10 ve a20 serileri basitleştirişmiş one ui ile geldiği için good lock'u resmi olarak kullanamazsınız. Ancak kullanmak istiyorsanız, play store üzerine Fine lock uygulaması var. O sizin gibi cihazlara good lock servislerini sağlamaya çalışıyor ancak uygulamayı yükledikten sonra bazı servisleri APK Olarak tarayıcıdan indirip kurmanız gerek. Uygulama sizi yönlendiriyor ancak güvenlik konusunda sorumluluk size aittir
Galaxy A
teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için😊
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim. eğer yardımım dokunduysa çözümü kabul et derseniz sevinirim😊
Galaxy A
İşaretledim😊 peki OneUI 7.0 güncellemesinden sonra gelir mi good lock uygulamaları sizce?