Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A24, USB Bağlayıcı Takıldı/Çıkarıldı Bildirim Hatası

(Topic created on: 03-15-2025 07:21 PM)
352 Views
GalaxyMüptelası
Active Level 9
Options
Galaxy A

Galaxy A24 cihazımda telefonun kutusundan çıkan kablo ile şarj ediyorum. Şarj işlemini durdurmak için şarj başlığını prizden çekince (kablo telefona takılı durumda iken) her saniye "USB bağlayıcı takıldı" ve "USB bağlayıcı çıkartıldı" bildirimi veriyor. Kabloyu telefondan çıkartıyorum, yine o bildirimi vermeye başlıyor. Telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Bu teknik hata mıdır? Çözümü var mı?

7 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim,

Bu soruna yönelik linkteki adımların uygulanmasını öneriyorum

https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Nem-Algılandığında-Ne-Yapmalıyım-Cihazım-Şarj-Ol...

Adımları uyguladıktan sonra cihazı yeniden başlatmayı unutmayın 😊
Galaxy A
Maalesef işe yaramadı, teşekkür ederim.
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy A
A55 cihazımda bunu yaşadım. Kablodan kaynaklı bir sıkıntı var yüksek ihtimalle. Kabloyu değiştirmeyi deneyin.
Galaxy A
Galaxy Buds FE kulaklığımın kutusundan çıkan şarj kablosu ile de aynı sorun oluyor. Kablonun bir ucunu adaptöre takıp diğer ucunu telefona takınca yine aynı bildirimi verip duruyor.
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy A
Ben Xiaomi'nin şarj aleti ve kablosunu kullanıyordum. Kabloyu değiştirince sorun çözülmüştü bende.
Galaxy A
Ben 20W SOFTANY Adaptör ve telefonun kutusundan çıkan kabloyu kullanıyorum. Param olunca Samsung Adaptör alacağım. Öyle deneyeceğim. Çünkü kablo takılı iken o bildirimi vermiyor. Kabloyu Adaptöre takınca bildirim vermeye başlıyor.
Solution
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy A
O zaman alana kadar önce prize sonra telefona takın.