cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A24 1 günlük deneyimlerim

(Topic created on: 09-12-2024 10:03 PM)
49 Views
anusername
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Herkese selamm

Biliyorsunuz dün annem bana doğum günü hediyesi olarak almıştı bu cihazı söylemiştim zaten. Cihaz daha 1 günlük 1 gündür kullanıyorum cihazı. 

Cihazın bataryası 5000 mAh ve cihazın işlemcisi MediaTek Helio G99.

Aslında daha üst bir model planlıyordum fakat annem parası yeteri almış. Asla da nefret duymadım telefondan gayet fazlasıyla yetiyor bana telefon.
Hafızası 6/128 GB 🫠

Telefon hakkında deneyimlerime gelecek olursak.
Cihaz yağ gibi. Buraya da hangi ayarlarda kullandığımı atıyorum. 

image

image

image

Pil süremde bu şekilde 

image

Cihazda oyun oynamıştım en fazla 37 hissettim şu ana kadar öyle ahım şahım bir ısınma yok.

image

Telefonda 36dk mlbb; 2 dakika bs ve 2 dakika Red Ball 2 oynamış bulunmaktayım.2dklık bs sonucunda cihaz 36ya kadar çıktı.

Cihazı çok sevdim, bataryasıdır performansıdır acayip iyi.

Telefon sadece yeniden başlattııktan sonra Google Play sistem güncellemesi yapınca kastı 6 saniye falan sonra eser kalmadı.

Giriş/orta segment telefona göre kesinlikle en fp telefonlardan birisi şu anki deneyimlerime dayanarak.

Pili bitmiyor arkadaş , hayvan kadar uygulama yükledim acayip iyi performansı halen.😅 

Telefon Goodlock desteklemiyor ne yazık ki fakat Goodlock harici özelleştirme özellikleriyle (3. Part değil) Goodlock'ı hiç aratmıyor. (Ki ömrümde hayatımda hiç Goodlock kullanmadım 🥲)
Not: Cihaz düz One UI 6.1

Bu arada telefon 11kya alınmış.
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Pili bitmiyor pil bitmek istemiyor inatla bitmiyor pil 😅
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İşlemci enerji verimliliği olarak çok iyi ondan ve sana şunu da söyleyeyim oyun üreticilerinin optimizasyon noktasında gayet de üzerinde durduğu bir işlemci Çünkü diğer markalarda da kullanılıyor sadece samsung'da değil yani
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Ekran süresi ve performans aşırı önemli benim için, yani istediğimi aldım gibi sanırsam şu **bleep** ilerleyen zamanlar bakacağız 😅
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Çok fazla sorun olacağını zannetmiyorum o konuda tereddüt yaşamana gerek yok
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Fiyat Olarak Bir Tık Yüksek Geldi Bana Ama Hayırlı Olsun Yinede Güzel Cihaz Uzun Yıllar Memnun Eder Diye Düşünüyorum Eğer Ufs Depolama Biçimini Kullanıyorsa
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
O nasıl oluyor?
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ufs olunca uzun yıllar çok bi performans sorunu yaşamıyorsun ama emmc 5.1 olursa telefon daha hızlı yavaşlıyor
emrecanA21s
Active Level 7
Galaxy A
Birşey sorucağım sende kamera başarısız hatası alıyormusun son gelen 1 ağustos 2024 google play sistem güncellemesi yamasından
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Ağustos yaması gelmedi daha şubat yamasındayım (:
emrecanA21s
Active Level 7
Galaxy A
Sen daha almadınmı ağustos yamasını benim 4 yıllık a21s cihaz aldı a04s bile aldı iyiki almamış atmış olduğum postumu gördüysen kamera başarısız hatası alıyorum güncelleme yüzünden