cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A24 1 günlük deneyimlerim

(Topic created on: a month ago)
19 Views
Options
Galaxy A

Herkese selamm

Biliyorsunuz dün annem bana doğum günü hediyesi olarak almıştı bu cihazı söylemiştim zaten. Cihaz daha 1 günlük 1 gündür kullanıyorum cihazı. 

Cihazın bataryası 5000 mAh ve cihazın işlemcisi MediaTek Helio G99.

Aslında daha üst bir model planlıyordum fakat annem parası yeteri almış. Asla da nefret duymadım telefondan gayet fazlasıyla yetiyor bana telefon.
Hafızası 6/128 GB 🫠

Telefon hakkında deneyimlerime gelecek olursak.
Cihaz yağ gibi. Buraya da hangi ayarlarda kullandığımı atıyorum. 

image

image

image

Pil süremde bu şekilde 

image

Cihazda oyun oynamıştım en fazla 37 hissettim şu ana kadar öyle ahım şahım bir ısınma yok.

image

Telefonda 36dk mlbb; 2 dakika bs ve 2 dakika Red Ball 2 oynamış bulunmaktayım.2dklık bs sonucunda cihaz 36ya kadar çıktı.

Cihazı çok sevdim, bataryasıdır performansıdır acayip iyi.

Telefon sadece yeniden başlattııktan sonra Google Play sistem güncellemesi yapınca kastı 6 saniye falan sonra eser kalmadı.

Giriş/orta segment telefona göre kesinlikle en fp telefonlardan birisi şu anki deneyimlerime dayanarak.

Pili bitmiyor arkadaş , hayvan kadar uygulama yükledim acayip iyi performansı halen.😅 

Telefon Goodlock desteklemiyor ne yazık ki fakat Goodlock harici özelleştirme özellikleriyle (3. Part değil) Goodlock'ı hiç aratmıyor. (Ki ömrümde hayatımda hiç Goodlock kullanmadım 🥲)
Not: Cihaz düz One UI 6.1

Bu arada telefon 11kya alınmış.
Galaxy A
S21 fe de o sorun yok diye biliyorum, ama düz s22 zaten batarya problemli, ve yalan olmasın s22 den nefret edyom
alperen24q
Active Level 6
Galaxy A
Hocam ısınma sorunu vardı bende bugün sıfırladım cihazı çok kullanmadım ama şuan herhangi sıcaklık yok tek sorun batarya dediğin gibi onada aklimda birseyler var muhtemelen magisk veya kernelsu kurup modul ve kernel ile batarya ısınma cozucem gibi önceki telefondan bilgim var ama şimdilik böyle kullanicam biraz olmazsa öyle yapacaz artık yapacak bisey yok
Galaxy A
Evet bu sorunu çözebilir geçici de olsa
Galaxy A
Valla ben a serisini çok seviyorum. İsterseniz s23fe bakın derim ama onun pili de ortalama 6 saat falan alabilir 4500 mAh bataryası var ve ex 2200.
younesz
Expert Level 1
Galaxy A
S22 nin pili sıkıntı A ya geçmek mantıksız
younesz
Expert Level 1
Galaxy A
Güzel cihaz hayırlı olsun tam bir fp ürünü bence de👍
Galaxy A
Teşekkür ederim, katılıyorum.
Samsung asla pişman etmez 💪🏻 hep Samsung kullandım Asla da pişman olmadım iyiki almışım diyorum. Samsung baya güven veren ve premiumhissettiren bir marka.telefonun giriş orta segment olduğunu bile unutuyorsun öyle iyi bir performans veriyor diyebilirim.
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
A14 hariç hepsi iyi 😂
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Tekrar hayırlı olsun kardeşim 😊 🙏 zaten o cihazın işlemcisi enerji verimliliği olarak çok verimli ben sana bunu daha önce de söylemiştim zaten birkaç gönderi önce en çok şarjı iyi giden ve şarj performansı veren cihazlarla ilgili bir gönderi açmıştım hatırlıyorsan orada da a 15 vardı mesela o da aynı işlemciyi kullanıyordu ve listede 2 sıradaydı demek istediğim o cihaz üzerinde kullanılan işlemci performans odaklı Bir işlemci olmasının yanında Daha ziyade enerji verimliliği olarak yukarıda da belirttiğim gibi çok başarılı bir işlemci ve sana şu kadar söyleyeyim exynos tabanlı bir işlemciye sahip cihaz alsaydın muhtemelen bu kadar yüksek pil süreleri alamazdı En azından giriş seviyesi için konuşuyorum