cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A24 1 günlük deneyimlerim

(Topic created on: 09-12-2024 08:12 PM)
135 Views
anusername
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Herkese selamm

Biliyorsunuz dün annem bana doğum günü hediyesi olarak almıştı bu cihazı söylemiştim zaten. Cihaz daha 1 günlük 1 gündür kullanıyorum cihazı. 

Cihazın bataryası 5000 mAh ve cihazın işlemcisi MediaTek Helio G99.

Aslında daha üst bir model planlıyordum fakat annem parası yeteri almış. Asla da nefret duymadım telefondan gayet fazlasıyla yetiyor bana telefon.
Hafızası 6/128 GB 🫠

Telefon hakkında deneyimlerime gelecek olursak.
Cihaz yağ gibi. Buraya da hangi ayarlarda kullandığımı atıyorum. 

image

image

image

Pil süremde bu şekilde 

image

Cihazda oyun oynamıştım en fazla 37 hissettim şu ana kadar öyle ahım şahım bir ısınma yok.

image

Telefonda 36dk mlbb; 2 dakika bs ve 2 dakika Red Ball 2 oynamış bulunmaktayım.2dklık bs sonucunda cihaz 36ya kadar çıktı.

Cihazı çok sevdim, bataryasıdır performansıdır acayip iyi.

Telefon sadece yeniden başlattııktan sonra Google Play sistem güncellemesi yapınca kastı 6 saniye falan sonra eser kalmadı.

Giriş/orta segment telefona göre kesinlikle en fp telefonlardan birisi şu anki deneyimlerime dayanarak.

Pili bitmiyor arkadaş , hayvan kadar uygulama yükledim acayip iyi performansı halen.😅 

Telefon Goodlock desteklemiyor ne yazık ki fakat Goodlock harici özelleştirme özellikleriyle (3. Part değil) Goodlock'ı hiç aratmıyor. (Ki ömrümde hayatımda hiç Goodlock kullanmadım 🥲)
Not: Cihaz düz One UI 6.1

Bu arada telefon 11kya alınmış.
36 Comments
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Telefonda ısınma var bu arada elimde iken sürekli ılık bir sıcaklık hissediyorum. Bu sıcaklık sabit bu arada öyle hiç ahım şahım ısınma görmedim şarja taktığımda fazlaydı ısınma ama öyle el yakacak kadar değil + gayet normal bence.
1 günlük cihaza göre aşırı memnun kaldım gayet iyi bence. umarım nazar değmez gşslhşsltsşhş
Galaxy A
Bende de var max 1 hafta sürüyor o ısınma, daha sonra şarj daha uzun gidiyor, şunun gibi:
Screenshot_20240824_181207_Device care_1000000677_1724512327.png
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Bu cihaz bi efsane abi. Canavar gibi en fp telefon samsung tarafında.asla pişman değilim a24den şu anda aşırı memnunum güncelleme yapınca belli olacak umarım planlı eskitmeye girmez. Yoksa sürüm düşürme yapmak zorunda kalırım maalesef.(yapabilirsem + tırsıyorum güncelleme var yapmadığım telefonda)
0 Likes
Galaxy A
, ben 8.5 k ya almıştım
alperen24q
Active Level 7
Galaxy A
Hocam cihazım s22 100 şarjla 5 6 saat zor alıyorum 60 hz de vallahi a serisine gecicem herhalde s gen 1 var ama cihaz boşta iken bile 40-45 buluyor bazen kafayı yediretecek
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
S serisinden a serisine geçmek mantıksız aslında s23 falan geçebilirsiniz s serisinden s serisine geçmeniz daha mantıklı.illa a serisi diyorsanız da öyle orta düşük segment almayın a55 falan alın
alperen24q
Active Level 7
Galaxy A
Hocam kime sorsam a serisinden memnun kime sorsam s22 den memnun değil s23 geçecek param yok şuan xiaomi almayı düşündüm Bi ara mi10t pro mi11t pro falan ama one ui kullandıktan sonra onlarda kullanasim gelmedi
Galaxy A
Zaten mi10 ve 11 serisi eskidi, s22 şimdilik iyi gibi, ama yerinizde olsam satar 2.el bir s21 fe ya da sıfır a55 alırdım
alperen24q
Active Level 7
Galaxy A
Hocam ama fe serisi sanki çok kalın vs dendi bide aynı sorun ondada olmazmi batarya ısınma falan