cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A20 pil süresi

(Topic created on: 01-05-2023 02:50 PM)
Osmanlıtorunu
Active Level 6
Options
Galaxy A

Dün burda görmüş olduğum birkaç görüntüden esinlendim güç tasarruf modunu açtım Samsung a20 kullanıyorum güç tasarruf modu bu kadar işe yarayacağını bilmiyordum normalde 5.5 saat ila 7.5 saat arası ekran süresi alırdım tasarruf modunu açınca tam bitene kadar kullandım görüntüler aşağıda tavsiyem güç tasarruf modunu açın korkmayın samsung a20 bile tasarruf modunda donma kasma yapmadı sadece oyuna girecekseniz kapatın oyundan çıkınca tekrar açın.Bu süreleri yaklaşık tahmini %20 oranında aşınmış bir pille aldım 

image

image

6 Comments
Galaxy A
Zaten güç tasarrufunun oyunlar dışında bir zararı yok ama kullanan da yok.
twibtil
Active Level 8
Galaxy A
ekrani 60 hz yapmasa kullaniriz
Galaxy A
Oyunlarda kapatabilirsin.
twibtil
Active Level 8
Galaxy A
90hz sadece oyunlar icin mi kardesim gunluk hayatta da 90hz kullanmak istiyorum akicilik farki cok fazla
Galaxy A
"Ne yoğurdum ekşisin ne ayranın dökülsün","gül en sevdiğim çiçek ama dikeni var"gibi oldu senin dediğin.Ya yüksek ayarlarda akıcılık ve performans elde edeceksin ya da düşük performansta uzun ömür,şarj tasarrufu,daha fazla ekran süresi,daha az ısınma elde edeceksin,karar senin😉.Matrix'te "mavi hap mı kırmızı hap mı?"diye sorduğunda"iki türlüde yaşamış sayılmıyorum!"cevabını vermeye zorluyor marka!En az 6000mA batarya,en fazla 2,5ghz 8 çekirdek işlemci,en fazla fullhd 6inç ekran,6gb ram,128gb rom,1tb ve üstü hafıza kartı desteği ve bunlara birbirini destekleyen adam akılı bir yazılım koyulsa güzel olur ama yapmıyorlar.
0 Likes
Galaxy A
Oyuna girince güç tasarrufu açıktı Call of duty mobile da şarj düşüşünden izledim tasarruf modu açık olduğu için donmasın diye işlemci tavan yaptı ki galiba şarj tüketimi yüksekti değerlerde öyle gördüm arada çok yüksek gösteriyordu.Yani kapalıyken daha iyi sanırım