Original topic:

Galaxy A20 Kullanıcıları Adına

(Topic created on: 12-26-2020 02:31 PM)
750 Views
omerluna
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Ey Samsung ey ne zaman acaba sorunlarımızı görüp düzelteceksin şu telefonlar artık helak oldu iyi gene 

image

Mesela bu arkadaş batarya sorunu yaşıyor 

image

Yada bu buda batarya sorunu yaşıyor 

image

Aynı şekilde bir arkadaş daha batarya sorunu ile karşı karşıya 

image

Bu abimizin çektiği sıkıntıları anlatsam destan yazarım durumu o derece kötü 

image

Ve bu arkadaşımız titreşim ile ilgili sorunlar yaşar 

Fotoğraf sahipleri paylaşmamdan rahatsız olduysanız yazabilirsiniz örnekleme için yerleştirdim sadece kaldırabilirim

Bitti sanma Samsung efendi tabiki son olarak ben

image

Cihazımı aldığım günden beri Dolby Atmos çalışmıyor ses kalitesinde hiçbir artışta bulunmuyor başka A20 lerde ise durum farklı ve Tab A cihazımda deniyim diyorum ses yıkılıyor o kadar iyi oluyor 10 tane hatta daha fazla hata raporu yolladım ama hala çözülmüyor sorunum yada diğer arkadaşların sorunları ya düzeltirsinizbya düzeltirsiniz artık sorunlardan sıkıldık bu telefona 2 3 bin lira para veriyoruz ama çektiğimiz sorunların haddi hesabı yok yeter ama ya yeter yaw valla 🥺
19 Comments
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
ben 1 seneye yakın ekran sorunu ile ilgili hata raporu yolladım bu ay sorunu çözdüler yaklaşık bir yıldır ekran sorunu ile boğuşmuştum
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
Bende telefonu aldığım günden beri Dolby Atmos ile boğuşuyorum valla bi çözmediler gitti artık bıktım yani bıktım
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
cidden müşteri hizmetlerini arayıp araya ufaktan kibar hareketlerdeolsyı izah etmek gerek
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
Müşteri hizmetlerini aradım canlı desteğe başvurdum hatta telefonu garantiye yolladım biri bile bana mısın demedi
Galaxy A
Ömer sana önerim dolby atmos eğer çalışmıyosa google ın bir uygulaması var ses yükseltici diye onu indir baya işe yarıyo denedim 1 2 kez bluetooth kulaklıkta fln da çalışır
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
Ya sesin kalitesinden şikayetçi değilim çok olayım şu tam olarak diğerlerinde düzgün bende niye sorunlu ben buna takıldım yani aynı durum başına gelse sende benim gibi hissedersin heralde başkasında düzgün sende sorunu gerçekten tahammül edilmez bi durum
Galaxy A
Acaba işlemcisinde fln sorun olabilir mi ? bence bi yetkili servisr götür
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
Götürdüm ama bana mısın demedi
Galaxy A
Başka teknik servise götür yakınlarda varsa
0 Likes