MonaRosa
Beginner Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Telefonumu 3,5 senedir kullanıyorum. Yaklaşık bir ay önce telefonum kendiliğinden kapanmaya başladı. İlk sıralar haftada bir oluyorken son günlerde sürekli kapanıyor.
Solved! Go to Solution.
2 Solutions
Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-08-2023 11:31 AM in
Galaxy A
cihazı sıfırlayın,düzelmezse teknik servise götürmekten baska care yok.Bazeb sizin yüklediğiniz uygulamalardan da kaynaklı olabiliyor kapanma durumu bunu da unutmamak gerekiyor.
Solution
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-08-2023 11:47 AM in
Galaxy A
Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> fabrika ayarlarına sıfırla.
Sorununuzun düzelmediği durumunda yetkili servis merkezinde cihazı kontrol ettirin. Servis hakkında bilgi almak için Samsung destek hattını arayabilirsiniz. 4447711
Sorununuzun düzelmediği durumunda yetkili servis merkezinde cihazı kontrol ettirin. Servis hakkında bilgi almak için Samsung destek hattını arayabilirsiniz. 4447711
2 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-08-2023 11:31 AM in
Galaxy A
cihazı sıfırlayın,düzelmezse teknik servise götürmekten baska care yok.Bazeb sizin yüklediğiniz uygulamalardan da kaynaklı olabiliyor kapanma durumu bunu da unutmamak gerekiyor.
Solution
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-08-2023 11:47 AM in
Galaxy A
Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> fabrika ayarlarına sıfırla.