Original topic:

Galaxy A16

(Topic created on: 11-01-2025 01:59 PM)
121 Views
kIzgIn
Active Level 4
Options
Galaxy A

Ya arkadaslar yetkili moderatör çalışanları bu telefon en son algidi guvenlik.guncellemelerinden sonra sarj olmuyor once super hizli.sarj oluyordu sonra normal.sarja dondu simdi.hic olmuyor kafasina gore takiliyor telefonu alirken aldigim sipigen sarj aleti var 45w lik evdeki herseyi sarj ediyor tablet telefon onlarda samsung ama bu benim telefonu etmiyor **bleep** bir sarj aleti var onu takinca sarj oluyor ne ettiniz nasil.bir gunccelleme yapiyorsunuz o guncellemelerden sonra sarj olmuyor hemde daha cabuk.bitiyor sarji suna bir bakin uzaktan desteklemk neyle bakacaksiniz

8 Comments
Galaxy A
Benimki sarj oluyoda kasıyo dokunmatik bazen çalusöıyo çekim gucu azaldı keşke guncelemeyi yapmasaydım
Ufukbakunin
Active Level 8
Galaxy A
Hangi güncelleme ?
0 Likes
Galaxy A
Benimki çok iyi durumda bi sorun yaşamadım
0 Likes
Galaxy A
Tamamda 45w niye kullanıyon telefon 25w tı destekliyor ondan gözükmez super hızlı şarj diye
0 Likes
kIzgIn
Active Level 4
Galaxy A
Tamam biliyorum ama.super hizli sarj yaziyordu son 1 aydir sikinti var telefonda
0 Likes
Galaxy A
Bendede bazen öyle yazıyor ama sorun olduğunu düşünmüyorum
0 Likes
kIzgIn
Active Level 4
Galaxy A
Benim.hic sarj olmuyor kabloda sarj aletinde sorun yok 4 farkli samsung telefon ve tablette calisiyor benim telefondada calisiyordu 1 aya kadar simdi eski bir sarj aleti var sadece onda oluyor
0 Likes
Galaxy A
Orjinal baslık kullanan telefona zarar verir
0 Likes