Original topic:

Galaxy A16 deneyimlerim

(Topic created on: 3 weeks ago)
216 Views
Melik_galaxyA16_
Active Level 7
Options
Galaxy A

6 7 ay önce A16 cihazına geçmiştim ve deneyimlerimi galaxy A16 ya geçmek isteyen arkadaşlar varsa okumasını isterim 

Batarya 🔋
★ Orta segment bir cihaz olmasına rağmen Batarya konusunda çok iyi bir telefon diyebilirim ortalama 8-10 saat hatta zorlarsan 12 13 saate kadar ekran süresi alabiliyorsun birleşik kullanımda 1 günü rahatlıkla çıkarıyor hatta 2 güne bile çıkabilirsin 

Şarj hızı
★25w hızlı şarja sahiptir 1 yada 1 buçuk saate kadar 0-100 e kadar şarj edebilir tabi kullanım şekline göre değişir bende öyleydi 

Ekran🏅
★ 90hz lik Süper Amoled bir ekrana sahip gerçekten parlak ve canlı bir ekran deneyimi sunuyor 

Oyun 🎮
★ Oyun oynarken 1 kere bile kastığını görmedim çok keyifli ve canlı bi oyun deneyimi oluyor 

Fps
★ Orta segment olmasına rağmen bu kadar başarılı bir telefonun 30fps olması üzücü bişey gerçekten

Kamera 📸
★ Bu konuda dicek bişey bulamıyorum özelliklede gece fotoğraf çekerken gece modu kapalıysa kamerası berbat ötesi bi tasarım açık olsa bile yok yani balkonda durup ayın resmini çekerdim ve ışığı düzgün çekemezdi berbat ötesi gündüz vakti az da olsa kamera performansını gösteriyor ama gece yok yani Ana kamera 50 ön kamera 13 mb fena değil ama daha güzel olabilirdi 

Isınma 🚫
★ Ne yaparsan yap ısınmıyor bu güzel bişey sade aralıksız 2 3 saat oyun oynarsan hafif bir ısınma oluyor ve bence oda her telefonda olur 

Sürüm
★ Android 15 uı7 sürümünde ama uı8 ne zaman gelir şüpheli 😅

Deneyimlerim bu kadar okuduğun için teşekkürler 👏🏻
16 Comments
CetinCihan
Active Level 6
Galaxy A
genel anlamıyla iyimiş deneyiminiz ancak oyunda maalesef sınırları var ki işlemci güçlü değil yeterince ama gayet iyi bir telefon segmentine göre
Galaxy A
Ayn
0 Likes
Galaxy A
Merak ettiğimden soruyorum pubg kaç fps ?
Galaxy A
Muhtemelen 30
0 Likes
Galaxy A
İşlemcisi MDT G99'muş bence 60 verir ama malesef işte yazılımsal kısıtlama var herhalde
Galaxy A
Olabilir
0 Likes
CetinCihan
Active Level 6
Galaxy A
a56 da 60 limit
Galaxy A
A56'ya bence 90 vermeleri lazım ama gelmez bence
CetinCihan
Active Level 6
Galaxy A
2025 çıkışlı yeni cihaz a56 o yüzden zamana ihtiyacı olabilir optimize olması için birde s serisinden sonra önceliği