Original topic:

Galaxy A16 4G

(Topic created on: a month ago)
188 Views
Userkullanıcı4321
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhaba Galaxy a16 4G Modeline One UI 8 Hala gelmedi Güya 16 Ekim için tarih verilmişti. Bilgisi Olan varsa Yazabilirmi Bu modele Yazılım ne zaman Gelcek 

9 Comments
Galaxy A
Dostum bu gelmeme durumu daha 1 2 hafta daha sürer bence çünkü daha hiçbir ülkeye bildiğim kadarıyla dağıtım başlamadı bile o yüzden 1 2 hafta bence sürer bu hafta gelirsede mucizedir. Ayrıca one uı 8 e güncellememeyi düşünüyorum belli ki cihazlarda sorun çıktı sürekli test yapılıyor dağıtım başlamıyor yani one uı 8 sorunlu gelebilir ben kendi şahsıma konuşuyorum güncellemeyeceğim sanada tavsiye ederim.
Güncelleme00
Active Level 3
Galaxy A
Chatgpt yaklaşık 40 dakika boyunca dusundu bu hafta geleceğini %80 olarak evet diyor korede geldi Endonezya geldi Hindistan geldi operatörün izin vermesi gerekiyor ve hatalar düzeltilmesi dediğim gibi dağıtım sürecinde test aşaması bitti yani baya yakın
Galaxy A
Yapay zekaya inanmaya bayılıyorsunuz ya :) sor bakalım korenin haberi var mıymış A16 lara one uı 8 geldiğinden 1762799816871.jpg
Güncelleme00
Active Level 3
Galaxy A
Oha daha koreye gelmemiş benim haberim yoktu neyse en azından 1 yanlışı var chatgpt koreye gelmeden daha gelmez o zaman oof of
Galaxy A
Üstte yorum yaptım dediğim gibi 1 2 haftaya anca gelir
0 Likes
Güncelleme00
Active Level 3
Galaxy A
Şimdide Kasım sonu Aralık başı gelir diyor bu halimiz nolacak ya
0 Likes
Galaxy A
Gelsede güncellemeni önermem kaç kere teste girdi ve çok gecikti demekki baya sorun çıktı güncellediğinde naneyi fena yersin
0 Likes
Güncelleme00
Active Level 3
Galaxy A
A24 kullansam kesin yüklemem o daha fazla girdi teste 20 kere falan girdi veya daha fazla feryatben adlı arkadaş 2 günde bir teste girdi diyor
0 Likes
Galaxy A
Aynı cihaz sayılır ikiside herşeyi aynı
0 Likes