cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A 34 telefonum Wifi ile bazı site ve uygulamalara girmiyor

(Topic created on: 11-19-2024 12:43 AM)
349 Views
Samsung_VbGb3yz
Active Level 1
Options
Galaxy A

Samsun Galaxy A35 telefonumda wifi ile e devlet, banka uygulamaları, kariyer kapısı gibi devlete ait çoğu siteye ve uygulamaya giremiyorum ama aynı wifi ağı ile bilgisayarımda ya da başka telefonlarda girebiliyorum bu konuda çözüm önerisi istiyorum 

14 Comments
qBera
Active Level 3
Galaxy A
Tam olarak nasıl bir hata alıyorsunuz? Sayfa mı yüklenmiyor yoksa başka bir hata mı alıyorsunuz?
Galaxy A

Sayfalar açılmıyor hiç bir şekilde İnternete bağlanın hatası geliyor ama mobil veri ile aynı uygulama ve sayfalara girebiliyorum ve aynı wifi ağında başka cihazlarda da girebiliyorum 

qBera
Active Level 3
Galaxy A
Peki başka uygulamada sorun oluyor mu yoksa sadece spesifik bir uygulamalara mı ait ?
Galaxy A

Yukarıda yazdığım gibi e-devlet bankacılık uygulamaları ve kariyerkapısı gibi sitelerde yaşıyorum 

qBera
Active Level 3
Galaxy A
Yukarıda yazdığın paragraf biraz düşük olmuş ama anladığım kadarıyla WiFi ile giremeyip mobil veri ile aynı uygulamalara girebiliyorusunuz. Ayarlar kısmından bağlantı ayarlarınızı sıfırlayın tekrardan dener misiniz ?
Galaxy A

Kusura bakmayın sinir oldum da biraz aynen dediğiniz gibi wifi ile giremiyorum ama mobil veri ile giriyorum. Ağ ayarlarını sıfırladım komple telefona format attım ama sorun hala devam ediyor maalesef modemi bile sıfırladım 

Galaxy A

Ben de mobil ile giriyor sadece wifi ile girmiyor garip 

qBera
Active Level 3
Galaxy A
Mobil veri ile girip WiFi ile girmemesi DNS sorunu ile alakalı gibi geldi ama otomatik dns ile sıkıntı olmaması lazım. Garantisi varsa WhatsApptan samsung müşteri hizmetlerine yazın onlar sizi yönlendirir aklıma bundan başka çözüm gelmedi belki bilen arkadaşlar vardır size yardımcı olurlar umarım 🙂
Galaxy A

Telefonu alalı 3 ya da 4 ay oldu anca dediğiniz gibi yapayım teşekkür ederim