Original topic:

GALAXY A56 5G

(Topic created on: 4 weeks ago)
242 Views
ilkay26
Active Level 4
Options
Galaxy A

2 gün önce A36 5G ile A56 5G arasında kararsız kalmıştım . Yorumlarınızı okudum A56 5G almaya karar verdim . A56 5G kullanıcılara sorum OUI 8 Android 16 cihaz da kasma yapıyor mu ? Bazı arkadaşlar sosyal medya da kasıyor diyor 

9 Comments
Burak_A35_5G
Expert Level 3
Galaxy A
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/Samsungun-Hangi-A-serisi-Telefonlarını-Almalıyım/td-p/2...
Hocam bu gönderimi okuyun artık kimseye sormaya ihtiyaç duymazsınız A serisi ile ilgili.Kendiniz karar verirsiniz hangisi iyi,kötü olduğunu bi göz atın.
VedatA565G
Active Level 4
Galaxy A
Hocam A56 yeni çıktı nasıl kassın? Ben de A56 kullanıyorum kasma yok
CetinCihan
Active Level 6
Galaxy A
A56 orta üst arası A36 ise tam orta segment cihazdır A56 sizi üzmeyecektir hayırlı olsun Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Galaxy A
İkisi de yeni çıkan güzel cihazlar alt seri olduğu için amiral cihazlardaki yüksek performans gerektiren işlemler ( ağır oyunlar vs.) Dışında sosyal medya günlük kullanım normal oyun kullanımı için ideal cihazlar. Oneui 8 ile hatalar olabilir en kısa sürede düzeltilir
VedatA565G
Active Level 4
Galaxy A
Ben günlük oyun oynuyorum ama kasma donma ısınma olmadı pubg mobile oynadım drop yemedim
0 Likes
Galaxy A
Günlük sıradan oyun kullanımında cok güzel ancak amiral cihazlardaki gibi sabit 90 120 beklemek olmaz
0 Likes
Samsuņg
Active Level 10
Galaxy A
Kasmamı? yok be 😂
0 Likes
darwinnz
Active Level 6
Galaxy A
Kasmıyor
Galaxy A
A56 alın uzun yıllar arkana bakmazsın güzel cihaz