Original topic:

GALAXY A34 5G YANMA

(Topic created on: 04-07-2026 11:34 PM)
708 Views
yhuser356
Active Level 4
Options
Galaxy A

Bugün Samsung Galaxy A34 5G telefonu şarjda iken ani bir şekilde arkasından duman çıkarmaya ve arka kasa kısmı şişmeye başladı ardından yanlardan duman çıkararak ani bir şekilde sıcaklığı artarak yandı. Cihaz kullanılamaz hale geldi. Cihaz şarjda iken herhangi bir ani elektrik git-geli yaşanmadı evde, veya aşırı yüklü bir prizde değildi cihaz. Yüksek ihtimalle çıkan yangının kaynağı batarya çünkü ilk ısınmanın ve en çok hasar gören yerin batarya ve etrafı olduğu fotoğraflarda gözüküyor. Cihaz şarjda iken cihaza aşırı yükleme yaptıracak veya sıcaklığını artıracak herhangi bir işlem yapılmıyordu ve bir anda oldu. Cihazı kullanan kişi kardeşim cihaz sıcaklığının artmasıyla telefonu ani olarak elinden halıya fırlattı ve cihaz halıda da yanık oluşturdu. Eğer bir anlığına yavaş  hareket etseydi veya telefon patlasaydı elinde veya yüzünde kalıcı hasar bırakabilirdi. İnsan sağlığı bu kadar değersiz olmamalı konu ile ilgili herkes bilgilensin ve daha dikkatli olsun. Yıllardır Samsung kullanırım ilk defa böyle bir olay oldu. Bu konuda ne yapabilirim, nereye şikayette bulunabilirim veya nereye başvurabilirim. Yarın bir gün herkesin başına gelebilir dikkatli olun.

Cihazın garantisi bitmişti. (2 yıl 3 aylık)

Maalesef Cihazın faturası elimizde yok ve seri numarasını bilmiyoruz.

WhatsApp Image 2026-04-07 at 21.32.50 (4).jpegWhatsApp Image 2026-04-07 at 21.32.50 (3).jpegWhatsApp Image 2026-04-07 at 21.32.50 (2).jpegWhatsApp Image 2026-04-07 at 21.32.50 (1).jpegWhatsApp Image 2026-04-07 at 21.32.50.jpeg

7 Comments
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba yhuser356,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konu ile ilgili gerekli incelemeleri yaparak, sizinle iletişime geçmek isteriz.

Teşekkürler.
MOD

yhuser356
Active Level 4
Galaxy A

Bunu da eklemiş olayım.WhatsApp Image 2026-04-07 at 21.32.49.jpeg

Galaxy A
Çok geçmiş olsun
Galaxy A
Bende aynı şarj aleti kullanıyorum A34
yhuser356
Active Level 4
Galaxy A
Sıkıntının şarj aletinden olduğunu sanmıyorum şarj aleti neredeyse zarar bile görmemiş.
Galaxy A
Benimki 35 36 dereceyi görüyor telefon Batarya yapıştırıcı tutmuyordu yaptırdım 500 TL yapıştırdılar
Efeyndml06
Active Level 4
Galaxy A
Grçmiş olsun banada A35 de olmuştu bu A serisi sıkıntılı ya