cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

GALAXY A33 5G

(Topic created on: 01-20-2025 11:02 AM)
450 Views
cox61
Active Level 7
Options
Galaxy A
Sistem güncellemesi geldi 

image

36 Comments
Rubyy
Active Level 7
Galaxy A
Cihazınız One UI arayüzünü mü, yoksa One UI Core arayüzünü mü kullanıyor? Merak ettim.
Alicck
Active Level 4
Galaxy A
A3x Serisi One Ui Kullanır 👍
Rubyy
Active Level 7
Galaxy A
Keşke Samsung seriler arasında One UI ve One UI Core gibi ayrımlar yapmasa. Bixby her telefonunda olsa mesela. Böyle çok eksik ve anlamsız oluyor bence. Samsung kullanıyorsun ama sunduğu her özellikten faydalanamıyorsun. Apple'da giriş segmentinde de, Amiral gemisinde de aynı arayüz var. Gerçi iOS bi' Software ama yine de Samsung'tan da aynı şeyi beklerdim.
Alicck
Active Level 4
Galaxy A
Ama Apple'in Giriş Segmenti İle Samsung'un Giriş Segmenti Arasında Donanım Farkı Var O Yüzden Samsungun Giriş Seviyesi Telefonlarında Core Kullanılması Mantıklı Olur Aksi Takdirde Cihaz O Kadar Özelliği Nasıl Kaldırsın One Ui Ağır Bir Arayüz Zaten Giriş Seviyesi Cihazlar O Yüzden Feci Çalışır Donma Ve Kasmaktan Kullanamazsın
Rubyy
Active Level 7
Galaxy A
Kendi işlemcisini buna uyumlu bir şekilde geliştirse, ısınma sorununu halletse bence Samsung ortaya güzel bir iş çıkarır. Yapamayacak bir marka değil.
Alicck
Active Level 4
Galaxy A
Exynos 2400 Mesala Böyleydi Alt Segment Exynoslarda 1380'e Kadar Çok Başarılı Değillerdi Mesala A33'de 1280 Kullanıyor Ve Başarısız Bir İşlemci Ama Exynos 1380 Özelliklede Exynos 1480 İle Samsung Alt Segment Exynoslarıda Toparlamaya Başladı Yeni Yeni
Rubyy
Active Level 7
Galaxy A
Evet vazgeçmesinden ise toparlamaları çok iyi olmuş bu konuda. Ama cidden daha iyisini yapmalılar pek çok konuda. Yine de ben Samsung'a inanıyorum.
Alicck
Active Level 4
Galaxy A
Exynos 2500'ün Üretiminde Sorunlar Varmış Diye Duydum Umarım Samsung Yine Sıkıntı Çıkarmaz Yeni İşlemcilerinde (:
Rubyy
Active Level 7
Galaxy A
Umarım, pil sorununu Note 7'den sonra çok iyi yönettiler, bence yine akıllıca bir hamle yaparlar işlemcileri için de. 💅🏻