Original topic:

GALAXY A16 SORUNLARI

(Topic created on: 11-23-2025 12:05 AM)
399 Views
SemihErva
Active Level 3
Options
Galaxy A

Öncelikle ben bu telefonu yaklaşık 7 aydır kullanıyordum ilk başlarda gayet güzel çalışsada şuanda fazlasıyla kötü çalışıyor. Telefonun donmasını geçiyorum zaten içindeki G99 işlemcisinden dolayı fakat bu telefon gerçekten yazılımsal olarak sıkıntılı. Ara sıra değil düzenli olarak "parmak izi yanıt vermiyor" hatasıyla karşılaşıyorum ve zorunlu olarak yeniden başlatmam gerekiyor. Ayrıca paramak izi sensörü ve parmağımın temiz olmasına rağmen 5 6 kere basmama rağmen algılamıyor. Arayüzde donmalar güncelleme gelmemesi vb. bu telefonu sorunlu bir telefon yapiyor. Yeni gelecek güncelleme ile düzelmesini temenni ediyorum...

image

10 Comments
Galaxy A
No 1 reise saygılar🫡
SemihErva
Active Level 3
Galaxy A
🫡
AhmtS25S24
Expert Level 1
Galaxy A
Günlük ihtiyaçları bile karşılayamacak telefonları üretip insanları salak yerine koymalarına sinir oluyorum. Eğer parmak izi kalitesi kötüyse koyma. Basit iş yapacak kullanıcının ihtiyacına karşılık vermiyorsan üretme. Yapmış olmak için yapmaları deli ediyor.
0 Likes
SemihErva
Active Level 3
Galaxy A
Evet çok haklısınız telefonu açmak istiyorum parmak izi sensörü yanıt vermiyor donuyor arayüz hata veriyor 2 3 aydır güncelleme bekliyoruz ve bu telefon Türkiyede en çok satılan telefon ama yinede önemsenmiyor
0 Likes
AhmtS25S24
Expert Level 1
Galaxy A
Önemsemek değil hocam zaten bu bantta çıkardıkları telefonun ömrünü 1 sene olarak ayarlıyorlar. Sen ilk çıktığında alacaksın 7 8 ay sonra kasmaya başlayacak sonra üst modeli çıkınca ona geçeceksin. 2 seçenek sunuyorlar ya ucuzu al her sene değiştir. Ya da tonla para bas 4 5 sene de değiştir. Sömürünün adı segment oldu yani
0 Likes
SemihErva
Active Level 3
Galaxy A
Maalesef
0 Likes
Galaxy A
Hocam Format Atın Düzelecek.
Düzelmese parmak sensöründe problem var.
Normal Şifre Koyarsınız.
0 Likes
SemihErva
Active Level 3
Galaxy A
Tamamda 110gb verim var bunlar silinicek ve diyorsunuz ki düzelmesse problem var bu sorun niye var bu cihazlarda basit bisi a23 cihazimiz var yaklasik 4 yıllık onda sorunsuz çalışıyor arayüzde takılma yapmıyor bu cihazlar kasıtlı olarak böyle üretildiğini düşünmeye başlıyor insan
0 Likes