cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güvenli klasör kilit desen hatası

(Topic created on: 01-04-2024 11:37 AM)
392 Views
Muskulpesend
Active Level 1
Options
Galaxy A

Güvenli klasöre parmak izi ve desen tanımlamıştım. bir sabah kalktığımda güvenli klasöre erişim için benden desen istedi. hatırlayamadım ya da üst üste hatalı desen şifresi girdim. her defasında beni daha uzun beklemeye mecbur  bırakıyor. tamamen bloke olmadan sorunu nasıl çözmeliyi. neden benden parmak izi istemiyor ?

8 Comments
Yunus58
Active Level 5
Galaxy A
Kurtarmayı aktif ettiysen sıfırlama yapabilirsin. Diğer türlü imkansız onun olayı güvenli klasör olması
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Fındmymobıle sitesinden dene,account hesabın ile girebilirsin veya şifremi unuttum kısmımdan dene.
Muskulpesend
Active Level 1
Galaxy A
Samsung aplikasyonu mu bu bahsettiğin?
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Evet,kendi sitesi.
Muskulpesend
Active Level 1
Galaxy A
Çözüm olmadı, Samsung Account'a yönlendiriyor, o da telefon ayarlarına, o da zaten açılmayan güvenli klasöre yönlendiriyor. Yeniden denemeniz için 4 saat diyor. Kafayı yedirtecek bana
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Account hesabını mı bilmiyorsun?O zaman 4 saat bekleyeceksin veya müşteri hizmetlerini ara.
0 Likes
Muskulpesend
Active Level 1
Galaxy A
Giriş için parmak izi sormasını nasıl sağlayabilirim? Normalde parmak izi ile girerdim. Şimdi neden Desen soruyor bilmiyorum? Hata veriyor ve 2 saate kadar çıktı bekleme sürem. Güvenli klasörüm **bleep** lenmiş olabilir mi ?
0 Likes
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Güvenli Klasörü oluştururken "Samsung Account'la sıfırla" seçeneğini aktif ettiniz mi? Eğer aktif ise bir kaç kez hatalı girdikten sonra şifre sıfırlama bölümü çıkmalı. Eğer aktif etmediyseniz kendiniz herhangi bir işlem yapamıyorsunuz. Müşteri hizmetleri ile görüşmeniz gerekiyor.
0 Likes