cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Güvenli Klasör

(Topic created on: 11-15-2023 08:37 PM)
209 Views
whelloa34
Active Level 7
Options
Galaxy A

Klasörün şifresini unuttum sıfırlama fln değilde bildirimlerden silmek istiyorum şifre sıfırlama falan çıkmıyor

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy A

telefonu önce yeniden başlat sonra sıfırla  menüsü çıkar. çıkmıyorsa bildirimi şifre sıfırlamadan götürtemezsin. adımları bir dene olmazsa müşteri hizmetleri sorununu çözer zaten 

Güvenli Klasör kilidinin nasıl açılacağını unutmanız durumunda, Samsung hesabınızı kullanarak kilit kodunuzu sıfırlayabilirsiniz.

1. Güvenli Klasör çalıştırıldığında, Güvenli Klasör kilit açma ekranı görüntülenir.
2. Yanlış kilit açma kodu girdiğiniz takdirde, kilit açma tuşu görüntülenir.
3. Sıfırla seçeneğine dokunun.
4. Samsung hesabınızın parolasını girin ve ardından Onayla seçeğine dokunun.
5. Yeni kilit açma kodunu ayarlayın, Onayla seçeneğine dokunun.

Sıfırlama işleminin görselli anlatımına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/36a5804f-e528-4f12-a272-92f8571fc7d1/#!top5/g%C3%BCve...

olmazsa uzaktan erişim kaydı aldır çözerler dostum 4447711  i arayabilirsin veya memberstan kayıt bırakabilirsn

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Galaxy A
Ayarlar - uygulamalar - güvenli klasör - bildirimler - bildirimleri kapa
0 Likes
whelloa34
Active Level 7
Galaxy A
OlmuyoScreenshot_20231115_215114_Settings.jpg
0 Likes
Galaxy A
Evet, ön tanımlı malesef :((
0 Likes
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy A

telefonu önce yeniden başlat sonra sıfırla  menüsü çıkar. çıkmıyorsa bildirimi şifre sıfırlamadan götürtemezsin. adımları bir dene olmazsa müşteri hizmetleri sorununu çözer zaten 

Güvenli Klasör kilidinin nasıl açılacağını unutmanız durumunda, Samsung hesabınızı kullanarak kilit kodunuzu sıfırlayabilirsiniz.

1. Güvenli Klasör çalıştırıldığında, Güvenli Klasör kilit açma ekranı görüntülenir.
2. Yanlış kilit açma kodu girdiğiniz takdirde, kilit açma tuşu görüntülenir.
3. Sıfırla seçeneğine dokunun.
4. Samsung hesabınızın parolasını girin ve ardından Onayla seçeğine dokunun.
5. Yeni kilit açma kodunu ayarlayın, Onayla seçeneğine dokunun.

Sıfırlama işleminin görselli anlatımına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/36a5804f-e528-4f12-a272-92f8571fc7d1/#!top5/g%C3%BCve...

olmazsa uzaktan erişim kaydı aldır çözerler dostum 4447711  i arayabilirsin veya memberstan kayıt bırakabilirsn

0 Likes