Original topic:

Güvenli Klasör açılmıyor

(Topic created on: 04-18-2026 11:42 PM)
247 Views
GalaxyMüptelası
Active Level 9
Options
Galaxy A

image

Güvenli klasörü şifresini girip erişiyorum, içindeki dosyalara bakabiliyorum. Sonra güvenli klasörü geri kapatınca bir daha giremiyorum, tekrar açmaya çalışınca böyle bir ekran çıkıyor karşıma. 

Yeniden başlatıyorum telefonu, yine ilk giriş denememde açıyor güvenli klasörü. İkinci kez girmeyi deneyince hep bu mavi ekran takılı kalıyor. Sürekli yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Samsung'un kendi güvenli klasöründen bıktım, google fotoğraflarda kilitli klasörü kullanmak istedim. Kilitli klasör oluştur tuşuna defalarca kez basmama rağmen hiçbirşey olmuyor. Bu ne yahu?
0 Likes
5 Comments
blondeleopard
Active Level 2
Galaxy A
Samsungun hatası her telefonuna her özelliğini sunmaya çalışması,telefon modeliniz yüzünden oluyor
0 Likes
Galaxy A
piyasa değeri 16K civarında olan bir cihaz güvenli klasör hizmetini hak etmiyor mu yani
0 Likes
blondeleopard
Active Level 2
Galaxy A
Fiyatlar vergiler yüzünden pahalı lütfen bunu unutmayın,hizmeti hakkediyor da olsa bu şekilde sorunlar çıkması olası S serisinde hic böyle sorunlar yaşamadım samsung büyük bir yelpazeyle her bütçeye uygun telefon üretse de hepsine aynı sistemi sunmamalı bence🙏
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
güvenli klasör ön belleğini temizleyin çözülür büyük ihtimalle
0 Likes
mendeleyev
Active Level 6
Galaxy A
Hocam güvenli klasörü güncelleyin, önbelleği temizleyin, hala devam ederse güvenli klasordeki her şeyi bir süreliğine normal profile taşıyıp güvenli klasörün uygulama verilerini silin, düzelir büyük ihtimal.
0 Likes