cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Güncellemeler yapılmalı mı?

(Topic created on: 01-19-2025 10:33 PM)
156 Views
Schale
Active Level 3
Options
Galaxy A

A35 cihazım var telefonu sadece 1 kere güncelledim oda güvenlik güncellemesiydi şuan yine geldi düzenli olarak yapsam telefon yavaşlar mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ienes
Expert Level 2
Galaxy A
Bence yapma, one ui 7 gelince de hemen güncelleme yorumlara bak ona göre güncelle

View solution in context

0 Likes
9 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Güncellemeleri yapmak önemlidir. Her kişi bu konu hakkında farklı cevap verir. Kimisi şunu der güncellemeler telefonu ileride yavaşlatır yapmayın der kimiside güncelleme yapmak güvenlik açısından önemli olur der. Bence güncellemelerin yapılması daha sağlıklı yinede siz bilirsiniz.
Yavuz_S23
Expert Level 2
Galaxy A
Küçük güvenlik güncellemelerden sıkıntı olmaz büyük güncellemeler ile farklılıklar olabilir.
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Nasıl bişi ya bu anlamadığım için soruyorum nedir ya bu endişe düşme sebebin
0 Likes
Schale
Active Level 3
Galaxy A
Hocam bazıları oyle diyordu ondan sordum
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Bazıları da Samsung çöp iPhone üzerine bin uzaya götürüyor diyo hangisi doğru
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Sen bazıları dediğin kişilere itibar edersen kendini iPhone alıp uzaya uçmayı beklersin ben sana diyeyim
0 Likes
Galaxy A
Bana göre telefonda bir sorun yoksa güvenlik güncellemelerini yapmamak daha iyi Ben Google Play Sistem Güncellemesi yaptın ondan sonra pil dengesi bozuldu zor toparladım Belli bi zamandan sonra güvenlikle planlı eskitme yapıldığı iddiaları oldukça revaçta Ama büyük güncellemeler özellik vs bakımından gerekli
0 Likes
Galaxy A
Bence problem yoksa gereksiz
0 Likes
Solution
ienes
Expert Level 2
Galaxy A
Bence yapma, one ui 7 gelince de hemen güncelleme yorumlara bak ona göre güncelle
0 Likes