cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güncelleme

(Topic created on: a month ago)
277 Views
dadasA34
Active Level 7
Options
Galaxy A

image

Alalı yaklaşık 2 hafta oluyor bir sürü güncelleme geldi brnim telefona 3 ayda bir anca geliyor güncelleme

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
user29471
Active Level 5
Galaxy A
apple az sayıda cihaz çıkardığı için hepsine kolayca yetişebiliyor ama samsungun A serisi var M serisi var Z serisi var var da var yani bu yüzden yavaş geliyor güncellemeler mesela xiaomi güncelleme konusunda samsungdan daha kötü çünku ayni telefondan 5 tane çıkarıyor ama farklı model olarak tanıtılıyor bu yüzden xiaomi bu konuda samsungtan daha yavaş

View solution in context

Solution
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy A
Tam 5 ay önce ilk defa iphone'a geçtim. 5 aydır kaç kere ios güncellemesi geldi sayamadım. İlk aldığımda 17.1'di en son 17.6.1 geldi işte banada. Gerçekten güncelleme konusunda rakibi yok

View solution in context

Solution
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy A
Tabiki iyi yapıyor dünyanın her yerinde ki güncelleme alacak her cihazına ülke yada model ayırmadan aynı dakikada veriyor güncellemeyi. Kasma donma dediğin nerdeyse ikmansız gibi bişey zaten..

View solution in context

13 Comments
Solution
user29471
Active Level 5
Galaxy A
apple az sayıda cihaz çıkardığı için hepsine kolayca yetişebiliyor ama samsungun A serisi var M serisi var Z serisi var var da var yani bu yüzden yavaş geliyor güncellemeler mesela xiaomi güncelleme konusunda samsungdan daha kötü çünku ayni telefondan 5 tane çıkarıyor ama farklı model olarak tanıtılıyor bu yüzden xiaomi bu konuda samsungtan daha yavaş
dadasA34
Active Level 7
Galaxy A
Xaomi zaten o ap ayrı 2 sene güncrlleme drsteği veriyor hemen kesiyor bide
dadasA34
Active Level 7
Galaxy A
Çok cihaz çıkarmanın bir sıkıntısıda şu a50 serisi orta segmentte baya bi kullanıcısı var a70 bir üst seri her sene üst müdel çıkarta çıkarta a70 s serisine yaklaşıyor ve o yğzden samsıng a70 serisi durdurmaya karar verdi
0 Likes
Solution
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy A
Tam 5 ay önce ilk defa iphone'a geçtim. 5 aydır kaç kere ios güncellemesi geldi sayamadım. İlk aldığımda 17.1'di en son 17.6.1 geldi işte banada. Gerçekten güncelleme konusunda rakibi yok
dadasA34
Active Level 7
Galaxy A
2 hafta önce 17.1 deydi 17.6.1 oldu cidden iyi ya arayüzde kasma donma bile yaşamadım ama apple iyi yapıyor diğer markalarda yapsa iyi olur
Solution
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy A
Tabiki iyi yapıyor dünyanın her yerinde ki güncelleme alacak her cihazına ülke yada model ayırmadan aynı dakikada veriyor güncellemeyi. Kasma donma dediğin nerdeyse ikmansız gibi bişey zaten..
Galaxy A
Ah şu apple
Galaxy A
Hangi cihazınız? İphone modeli ne ? Lütfen iPhone 15 ile a34 u kayıslıyorum demeyin!
dadasA34
Active Level 7
Galaxy A
Yok arada segment var o kadar yapmam zatende cihaz ipad 9