cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güncelleme

(Topic created on: 06-04-2022 02:42 PM)
452 Views
goncaa
Active Level 4
Options
Galaxy A

Bu son güncellemeden sonra sizin de telefonunuz hatalar vermeye başladı mı?

Bende şarj almıyor yeniden başlayınca alıyor hoparlör kısmından ses gelmemeye başladı yeniden baslatinca duzelti 70 gb lik alan boş ama çok fazla kasmaya başladı şu 2 gündür güncellemeyi de 2 gün önce yaptım ve cihazımda hiç bir problem yoktu güncellemeden sonra sürekli sorunlar oluşuyor 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba goncaa,

Aynı durumu tekrar yaşamanız halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

11 Comments
Polat38
Active Level 4
Galaxy A
Samsungta şuan kullandığın sürümden memnunsan guncelleme yapmayacaksınız telefonu hangi model olursa olsun mahvediyor
goncaa
Active Level 4
Galaxy A
Maleeef bilseydim böyle olacak gerçekten yapmazdım
Polat38
Active Level 4
Galaxy A
Note 20 ultra kullaniyorum 2 aydir 3 guncelleme falan geldi hepsindede kotuye gitti telefon .. buyuk ihtimal android 11e downgrade yapacagim
Polat38
Active Level 4
Galaxy A
Bence hardformat atin recoveryden veya model numaraniza uygun romu bulup odin ile sil bastan yukleyin ben oyle kurtardim sorunlardan
Shens
Active Level 5
Galaxy A
Oyun içi reklamlardan sonra bluetooth kulaklıktan ses gelmiyor çok sinir bozucu bir durum ve yavaşlamada var biraz
goncaa
Active Level 4
Galaxy A
Smartutor la uzaktan erişim kurdur benim çözüldü gibi sorunlar
Can_S24Ultra
Active Level 9
Galaxy A
Android 12 ye guncellemeyin diye kac defadir gonderi paylastik dinleyen yokki ne yapalim 😮💨
goncaa
Active Level 4
Galaxy A
Görmemiş olabilirim dinlemek ile alakası yok
Can_S24Ultra
Active Level 9
Galaxy A
Biliyorum sakasina diyorum 😁