Original topic:

Güncelleme

(Topic created on: 01-24-2024 02:36 PM)
264 Views
BJK-R-H
Active Level 1
Options
Galaxy A
A52 kullanıcısıyım ama halen Android 14 güncellemesi gelmedi.. güncelleme yapmış olan var mı Samsung a52'lerde
11 Comments
BerkayTorun
Active Level 6
Galaxy A
Acele etme kardeşim gelir yakında. Yeni cihazlara geldi zaten.
Galaxy A
Boşver be knk ben hiç beklemiyorum android 14 ü millet çok hataları var diye sikayet ediyor bize de gelince aynisi olur
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
30 Ocak'a kadar gelmesi gerek. Güncelmiyiz.com öyle diyor. Zaten güncelleme iki kere ertelenmişti. Bu hafta içinde gelmesi yüksek ihtimaldir.
Galaxy A
Daha çok erlelenecek bence kardeşim 1 ülke aldı sadece ocak başından beri türkiye son planda olduğu için ve çoğu telefinun one ui 6.1 güncelleme testleri bile başladı yani türkiye yetkilileri hazirana anca yetiştirir o kadar ümidim yok yani 😅
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Son erteleme 13 Ocak'tan 30 Ocak'a yapılmıştı. Çok ciddi bir erteleme olmadı. Güncelleme herhâlde yakında verilir. Yoksa bu kadar kısa tarihli erteleme yapılmazdı. Yine erteleme olursa ben de sizin gibi ümidimi kaybedeceğim.
Galaxy A
Pek sanmıyorum ben kardeşim ya o siteye de güven olmuyor ki hiç a dediği b olmuyor malesef
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Site ne de olsa resmî Samsung sitesi. Yani onlar doğru tarih veremezse hiç kimse veremez. Mecburen gözümüz orada olacak.
Galaxy A
Peki siz bilirsiniz
Erbayer
Active Level 3
Galaxy A
Testlerde stabilizasyon sıkıntısı var, sorunlu çıkarmak istemiyorlar, heyecanla bekliyoruz ama beklemek aslında bir bakıma iyi.