Original topic:

Güncelleme sonrası Hoparlör ses sorunu

(Topic created on: 10-23-2025 06:08 PM)
161 Views
ALLEINWURM-38
Active Level 3
Options
Galaxy A

Bende A34 5g var. Android 16 ile one UI8 güncelleme sonrasında hoparlör stereo olmasına rağmen artık tek hoparlör den ses gelmeye başladı. Yukarı ahize hoparlöründen de film veya video izlerken ses çok güzel bir şekilde geliyordu. Şimdi güncellemeden sonra sadece artık tek hoparlörden ses gelmeye başladı. Çok sinir oldum. Artık film izleme zevki kaçtı. Güncellemeyle cihazında böyle sıkıntı çıkan var mı??

7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bende gayet iyi çalışıyor1761232153590.jpg
ALLEINWURM-38
Active Level 3
Galaxy A
O kısım Bende de normal ama güncelleme sonrası stereo hoparlör olmasına rağmen ses tek taraflı çalışmaya başladı.
MahmutCan-A34
Active Level 10
Galaxy A
bizde güncellemeyi yaptık seste bir sorun yok telefonu fabrika ayarlarına çevir düzelmezse yetkili servise yolla
0 Likes
ALLEINWURM-38
Active Level 3
Galaxy A
Teşekkürler ederim, fakat sorun fiziki arıza değil konuşurken falan sorun yok. Film, video falan izlerken artık yukarıdaki ahize hoparlöründen ses gelmemeye başladı. Güncelleme sonrası oldu. Stereonun özelliği 2 hoparlörün aynı anda çoklu ses vermesi. Fiziki olmadığına eminim konuşurken değil ses video sırasında gelmiyor. Acaba güncelleme de bir açmamız gereken ayar mı? Var.
0 Likes
MahmutCan-A34
Active Level 10
Galaxy A
herhangi bir ayar yok eğer dediğin gibi yazılımdan kaynaklıysa cihazı fabrika ayarlarına sıfırla aga ben güncelleme yaptıktan sonra sıfırlamıştım hiçbir problem yok şu an telefonumda
0 Likes
ALLEINWURM-38
Active Level 3
Galaxy A
Yardım için teşekkürler ama cihazı sıfırlarsam içindeki çok şey gider şuan 107gb. Dolu. Maalesef.
0 Likes
MahmutCan-A34
Active Level 10
Galaxy A
o zaman böyle kullan aga yapacak birşey yok senin yerinde olsam SD Kart alıp boşaltırdım dahili hafızayı çünkü dahili hafızanın çok dolu olması güncelleme yaptıktan sonra farklı problemler yaratıyor ama sen bilirsin donanım sorunu olmadığından eminsen ve fabrika ayarlarına sıfırlamak istemiyorsan başka yapacak birşey yok